Terima kasih! Kad kawen jijah selamat sampai pada mereka!

4:08:00 PM 11 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


seronoknya apabila ramai dah terima kad kawen jijah. Alhamdulilah selamat juga sampai kat tangan korang kan. walaupon kad kawen tu burukkkkksss tetapi mempunyai value yang tinggi bagi daku. kuikuikui siapa yang terima tu hope sudi lah kiranya memeriahkan majlis ikatan dua hati jijah dan pasangan.


terima kasih yang tak terhingga kepada kawan baik blogger yang sudi terima kad kawen jijah dan sudi buatkan entry. jasa mu di kenang :)




Terima kasih shida!! sudi terima kad kawen jijah! suke entry shida..semoga doa dari shida di makbulkan oleh Allah SWT :)
jom baca entry shida kat sini

kemudian beralih ke kad ni pulak.. dah selamat terima oleh aida omar seperti dalam entry ini




jijah pon rindu perkataan belogpecut tu. kalau la ada shoutmix lagi akan ku belogpecut penuhkan shout tu.. hehehe 


kemudian,

dari yui


terima kasih yui sudi terima kad kawen jijah. sory yui dapat kad yang tak cantik di pandang. huhuhu :( so sad tau. kalau la boleh simpan kan. T_T
jom baca entry yui di sini




eh eza boom boom pun dah terima kad kawen jijah macam dalam wordless wednesday ini.


tak di lupa juga ramai yang dah selamat terima kad kawen jijah, masing-masing dah beritahu di facebook jijah,shout mahupon dalam kotak komen, Alhamdulilah selamat dah sampai tanpa halangan.

harap la dapat memeriahkan lagi majlis jijah. semoga majlis ini di berkati Ilahi. :)


kad kawen tak cukup beb!! ah cuaaaaaaakk! tapi tak nak print baru nanti berlebihan pula jemputan. naya je makanan tak cukup. ekeke :p


9 hari lagi! huhuhuhu


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
TehaaNFM
AUTHOR
2/16/2012 2:32 PM delete

tehaa xdpt, nk juga..hehehe :)

Reply
avatar
2/16/2012 2:33 PM delete

syg jgn risau..yui tetap simpan sbg kenangan...

Reply
avatar
TehaaNFM
AUTHOR
2/16/2012 2:37 PM delete

tehaa xdpt pun..hehe :)
anyway TANIAH ~

Reply
avatar
Asfiza
AUTHOR
2/16/2012 2:37 PM delete

cantik lah jijah... :) as suka part kereta tu..comey jer..

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
2/16/2012 2:38 PM delete

sis pun dah dapat tapi tak update entry pun sbb tak bole nak ambik gambar..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/16/2012 3:03 PM delete

9 hari lagi???wahhhh
masa awal2 teringin gak nk kad tuh tapi pikir mas xdtg,baik bgi yg mmerlukan..hihihi

Reply
avatar
♥ MS ♥
AUTHOR
2/16/2012 3:09 PM delete

selamat pengantin baru!

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
2/16/2012 4:22 PM delete

Tak lama dah tu....semoga segalanya berjalan dengan lancar yer.

Reply
avatar
2/16/2012 4:42 PM delete

eh,fizanya takde pun :p

alhamdulillah selamat sampai..insyaAllah jijah..takde ape halangan akan sampai nanti ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/16/2012 5:34 PM delete

@TehaaNFM tehaa tak bagi alamat pon aritu..hhee kad dah habis la dear..

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
2/17/2012 12:04 PM delete

aiiisehhh...shida tlpas entri nih huhu..shida baru kembali blogging sekian 4hari xon9..gara2 tenet...huhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!