Wedding Inspiration: Candle Decoration

8:00:00 PM 18 Comments A+ a-



kali ni jijah nak survey candle decoration untuk bilik pengantin nanti. ape survey2 lagi jijah oit! terus beli lah.wedding tinggal beberapa hari je lagi. hohoho


ok ok. sila abaikan penyataan di atas! huhuhu oh ya. lilin mampu membangkitkan suasana romantik bukan. lebih-lebih lagi ia mampu menaikkan mood romantik tika malam menjelma. ekeke :p ramai pengantin menjadikan lilin sebagai dekorasi dalam bilik tidur mereka.


jom kita culik idea idea ni..



agak menarik bukan lilin itu di biarkan terapung. sungguh comey ok!



lilin di letakkan di dalam cawan sambil di hiasi dengan kelopak bunga! memang kreatif!



jika ada bajet lebih lilin berwarna ni boleh di jadikan sebagai dekorasi.

Luxury Christmas Candles Decorating Ideas 495x362 20 Great Christmas Candles Decoration Ideas Great Christmas Exotic Candle holder Christmas Candles Candle Ornament

tampak menarik lagi. lilin di kelilingi dengan batu sungai menjadikan ia lebih cantik seperti di spa. hehe



boleh jugak letak lilin yang kecik comey ni di dalam bekas berisi air. jijah ada jumpa di parkson lilin yang comey begini.


simple je kan. lilin putih macam ni mudah di lakukan. hanya letak lilin dalam pinggan kemudian kelilingi lilin dengan bunga bungaan atau riben.



jijah tak pasti jijah punya camner..janji adooo~~ ekeke :p


11 hari lagi! mendebarkan ok!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
hudahassan ^^
AUTHOR
2/14/2012 9:08 AM delete

aqk , pic no5 cantekkk . :)

jgn ler bedebor . kite ag bedebor , esok nak kua result nih ! hehe .

Reply
avatar
2/14/2012 9:26 AM delete

jijah wat la jgn smpai terbakar ehehehe

Reply
avatar
azam
AUTHOR
2/14/2012 9:37 AM delete

cantik....memang cantik.....

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/14/2012 9:50 AM delete

oh, guna lilin.. menarik ni dear..

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
2/14/2012 10:40 AM delete

comel!tapi, hati2 yer...kene tgk gak aspek safety... :)

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
2/14/2012 10:58 AM delete

Lilin mmg membangkitkan keromantikan..

Nak cuba la..hehee

Reply
avatar
Cho Zila
AUTHOR
2/14/2012 11:51 AM delete

akak suka yang atas sekali ngan no 3 ok... selamat berdebar...

Reply
avatar
2/14/2012 12:05 PM delete

memang romantik abis ni jijah..fiza suke yang 2nd last tu..sweet je tengok ^_^

Reply
avatar
2/14/2012 2:37 PM delete

hati2 jijah smpi smpi tbakar hangus blk pngantin...hoho...way to go gurl

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
2/14/2012 3:03 PM delete

Tak sangka Lilin pun boleh dibuat sebegitu indah...
Selamat Pengantin baru..(in advance)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/14/2012 3:04 PM delete

pergi ikea..mcm2 bentuk de.cuba check lik time deco brsma eric..mmg sllu dia gna style mcm ni

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/14/2012 4:19 PM delete

cunlah bilik jijah nanti.. :-)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
2/14/2012 4:51 PM delete

jaga2 jgn smpai terbakar nnti dah la kak.hehehe..

yg pntg simple dan cantik :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/14/2012 5:24 PM delete

kuikuikui insyaAllah safety is most important! hehe

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
2/14/2012 6:44 PM delete

paling suka gmbr no 1. cantiklah kak jijah! <3

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
2/14/2012 8:23 PM delete

beli kat kedai 2 ringgit lepas tu hias mcm dalam gmbar2 tu..

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
2/15/2012 12:21 PM delete

hope semuanya berjalan lancar yer yunk...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!