Simple Kasut Kahwin

9:00:00 AM 13 Comments A+ a-




ini kasut untuk majlis bertandang nanti. sangat simple ok. 
beli kat kedai VERNS jer. 


untuk bertandang majlisnya simple, baju pon sendiri maka sesuai la sangat dengan serba serbi yang simple :) takpe asalkan daku selesa dan yang paling penting tak melecet bila tiba harinya nanti.


actually kasut untuk hantaran dulu. tapi saat saat akhir jumpa kasut VINCCI jadi kasut itulah jadi hantaran. hehe dan kini ada juga kegunaan kasut ni sebenarnya. nasib la tak rugi sangat beli. hehe


memang dah di takdirkan kasut ni untuk daku kot. sebab musababnya sangat sesuai warna ni dengan baju bertandang warna gold nanti. kihkihkih syukur! padahal masa beli tu langsung tak tahu theme bertandang warna ape. hihihihi ~~~


harap-harap tak melecet la nanti. kuikuikui

6 hari lagi ok!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
2/19/2012 9:16 AM delete

nanti lepas sanding bole pakai jln2 jugak kan..

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
2/19/2012 9:33 AM delete

mesti xsabar nak pakai dh kan..hehe

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
2/19/2012 9:47 AM delete

Simple, but nice..:)

Reply
avatar
2/19/2012 10:10 AM delete

org pon nak cari kasut wedding nnt sbb x biasa pakai kasut yg dorang sediakan, takde tali belakang, huhu~

Reply
avatar
2/19/2012 11:16 AM delete

simple tp tetap comel la syg!! like it..

Reply
avatar
2/19/2012 11:55 AM delete

kasut tu comel ja....

Reply
avatar
2/19/2012 12:01 PM delete

kasut simple dan cantik. jangan risau :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/19/2012 12:56 PM delete

simple tp cantik!!

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
2/19/2012 1:17 PM delete

simple..xde nak meleret byk2x.after wedding leh guna lagi.hehehe.xmmbazir kan?

Reply
avatar
2/19/2012 1:40 PM delete

wow cantek la kasut cik jijah..^^ ehm Ms pun kena cari kasut untuk latihan mengajar nant huhu

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
2/20/2012 10:43 AM delete

wah2..makin hari makin penasaran puan jiejah kite nih hehee..^_^

Reply
avatar
2/20/2012 1:15 PM delete

dni nyer kasut tak pakai2 lagi.. hehe

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/20/2012 8:12 PM delete

sokong yg dlm kotak pink last tuh.hihih

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!