Sunday, February 19, 2012

Simple Kasut Kahwin




ini kasut untuk majlis bertandang nanti. sangat simple ok. 
beli kat kedai VERNS jer. 


untuk bertandang majlisnya simple, baju pon sendiri maka sesuai la sangat dengan serba serbi yang simple :) takpe asalkan daku selesa dan yang paling penting tak melecet bila tiba harinya nanti.


actually kasut untuk hantaran dulu. tapi saat saat akhir jumpa kasut VINCCI jadi kasut itulah jadi hantaran. hehe dan kini ada juga kegunaan kasut ni sebenarnya. nasib la tak rugi sangat beli. hehe


memang dah di takdirkan kasut ni untuk daku kot. sebab musababnya sangat sesuai warna ni dengan baju bertandang warna gold nanti. kihkihkih syukur! padahal masa beli tu langsung tak tahu theme bertandang warna ape. hihihihi ~~~


harap-harap tak melecet la nanti. kuikuikui

6 hari lagi ok!

13 comments:

  1. nanti lepas sanding bole pakai jln2 jugak kan..

    ReplyDelete
  2. mesti xsabar nak pakai dh kan..hehe

    ReplyDelete
  3. org pon nak cari kasut wedding nnt sbb x biasa pakai kasut yg dorang sediakan, takde tali belakang, huhu~

    ReplyDelete
  4. simple tp tetap comel la syg!! like it..

    ReplyDelete
  5. kasut simple dan cantik. jangan risau :)

    ReplyDelete
  6. simple..xde nak meleret byk2x.after wedding leh guna lagi.hehehe.xmmbazir kan?

    ReplyDelete
  7. wow cantek la kasut cik jijah..^^ ehm Ms pun kena cari kasut untuk latihan mengajar nant huhu

    ReplyDelete
  8. wah2..makin hari makin penasaran puan jiejah kite nih hehee..^_^

    ReplyDelete
  9. dni nyer kasut tak pakai2 lagi.. hehe

    ReplyDelete
  10. sokong yg dlm kotak pink last tuh.hihih

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!