Festival Air Port Dickson

4:00:00 PM 7 Comments A+ a-





Bermula 4-6mei 2012 di jemput semua memeriahkan 
Festival Air Port Dickson
bertempat di Pantai Cahaya Negeri Port Dickson

aturcaranya:



moh la poie Pee Dee :))
eh...Nak pergi McDonald's sekarang jugak, nak makan Caramel Sundae!!--klik.. 


malam ni ada konsert. alangkah bestnya kalau hubby ada kat sini. boleh pergi bersama-sama. 
rinduu  huhuhuhu :(

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
5/04/2012 2:56 PM delete

syioknya..tp syg dekat sgt..hihi.

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
5/04/2012 3:25 PM delete

x sukee sgt g tmpt ramai org ni :0

Reply
avatar
5/04/2012 4:04 PM delete

wah~cam best je lau join event tu ;)
sronok2!

Reply
avatar
5/04/2012 4:06 PM delete

OLOLOLO...RINDU KT HUBBY YE..
XPE NNT KALO AJAK HUBBY G HONEYMOON SKALI LAGI..;)

Reply
avatar
5/04/2012 9:12 PM delete

kesian dekat kak jiejah..tak apa,Allah sayang orang yang sabar..hehehe...kak,best tak jadi isteri navy? hehehe..

Reply
avatar
5/06/2012 1:52 AM delete

Skang dah busy tak dapat nak jalan sangat jijah.-___-'

Reply
avatar
5/06/2012 9:03 PM delete

@imantizz_truper adoi dik...seksa menanggung rindu ni.. akak pon xdpt jadi fully wifey lagi.. kalau duk serumah mesti dapat tahu best ke tak..hahha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!