3 Bulan Dah Anak Mama

4:30:00 PM 21 Comments A+ a-


Harini 10/12/13 bermakna anak soleh zulhakimi zaim dah genap usia 3 bulan=90hari :) Cepat betul anak teruna ni membesar.. dah macam umur 6bulan... hehehe
dah pandai mengiring... malam tadi pun tidur meniarap.. lasak kemain tidurnya... :)


update*
berat: 7kg
panjang: 63.5cm
lilitan kepala: 42cm
imunisasi: DTAP/HIB/IPV Dos 2

oh zulhakimi zaim!!
Dikau lah penyeri dalam hidup mama dan papa! 
syukur Alhamdulillah hidup mama kian bermakna dengan kehadiran permata hati ni... 
Mama sayang hakimi!! 
Semoga membesar menjadi anak yang soleh, ye nak...


*nanti balik checkup jijah update berat hakimi kat sini*
ini bermakna esok jijah start keje!! huuuu~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
eMMe
AUTHOR
12/10/2013 9:47 AM delete

Alhamdulillah.. dah 3 bulan ye hakimi
sihat, semangat nampaknya.. pandai mamanya jaga, semangat badan hakimi skrg... Syukur.. mesti sama berat twin 9kg dah, hahahaha...

Reply
avatar
Qashmere
AUTHOR
12/10/2013 10:21 AM delete

Whahhh..dah besar dah dia...gebu pulak tu...cute!

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
12/10/2013 10:32 AM delete

nanti kejap je dah setahun pulak..
selamat berkeje semula jijah

Reply
avatar
12/10/2013 10:34 AM delete

makin sihat hakimi comel ni.selamat kembali bekerja jijah!

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/10/2013 11:05 AM delete

comelnya dia.. :)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
12/10/2013 12:24 PM delete

kejapnya masa berlalu..kimi tomey2,bambam..moga jadi anak yang boleh membanggakan orang tua..love you sayang..;)

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
12/10/2013 12:50 PM delete

sekejap je kan, dah 2 bulan moga kimi terus membesar dgn sihat..

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
12/10/2013 2:46 PM delete

yeayy dah 3 bln.. cptnya masa berlalu kan... so jijah dah habis pantang ker belom?

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
12/10/2013 4:13 PM delete

Dah makin besar adik hakimi ni. Makin handsome :D Boleh jatuh hati macam ni <3

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
12/10/2013 4:13 PM delete

Dah makin besar adik hakimi ni. Makin handsome :D Boleh jatuh hati macam ni <3

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
12/10/2013 4:23 PM delete

ala tomei2...bulat je...dah mcm irfan pun ada..hehe

Reply
avatar
Nabiha Zaidi
AUTHOR
12/10/2013 10:54 PM delete

Comelnyaa. Geram tengok.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/11/2013 11:59 AM delete

sekejap je kan
geramnya tgk kaki kimi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/11/2013 7:13 PM delete

@Deqla Manjew dah habis pantang dah.. hehe

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/12/2013 4:20 PM delete

tak sedar masa berlalu kan kan? 3 bulan dah hakimi.. :)

p/s : rasa mcm baru semalam je nervous tunggu kak jijah update dah bersalin.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/12/2013 6:44 PM delete

@aisya masa cepat sangat berlalu dik..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/19/2013 11:15 PM delete

semangatnya kimi ni... geramnya tgk...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/20/2013 10:27 PM delete

@IntaNBerliaN Alhamdulilah sihat dan kuat kak..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!