Rocker Fisher Price

8:30:00 PM 37 Comments A+ a-


Lepas pantang lagi nak sangat beli rocker ni.. Bila pergi kedai baby asyik la tengok rocker ni.. tapi mahal ke main... huhuhu dann mungkin rezeki jijah dan hakimi...kebetulan ada 1 page fb jual promosi rocker ni dengan harga RM130 terus jijah grab!

Alhamdulillah selamat sampai rumah depan rumah dengan guna G-dex. emm kalau poslaju..haram la nak anta ke rumah.. call pun tak! menyampah pos laju KK!!  hahahhaa :p


ok ok... jijah berkenan warna biru.. colourful i likee!!


letak je hakimi dalam rocker.. dia suka tapi cepat bosan mula lah merengek.. hehehee


alolololo comel anak mama! sukee la tu dapat hadiah dari mama ^___^


main punya main last last tertidur... hehe

senang ada rocker ni.. hakimi suka tengok tv. dudukkan dia dalam ni.. haaa tengok tv la dia...hehehe

dari rumah sampai ke kereta barang hakimi je banyak.. muahahaha :p




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

37 insan comel komen

Write insan comel komen
Sya Nadia
AUTHOR
12/13/2013 11:12 AM delete

mcm best je baby tidur dlm tu. sy xsmpat nk beli utk anak. awal2 dulu xtpkir pn nak beli, da nk beli, dia dah besar..

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
12/13/2013 11:19 AM delete

hehe..kimi ada rocker..yg ni ada getar n bunyi ke,jijah?akak punya yang ada getar jer..

Reply
avatar
12/13/2013 11:40 AM delete

wah..seronok le kimi dok dalam tu.bukan senang nak dapat FP murah kan.kalau dah murah,terus je beli..

Reply
avatar
12/13/2013 11:52 AM delete

ok sgt harga tu jijah =)

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
12/13/2013 1:54 PM delete

tidur pulas kimi kat situ..hehe comel :)

p/s isi tabung transitions :)

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
12/13/2013 2:40 PM delete

memang mcm tu jijah,kalu dah ada anak ni,barang2 anak yg lebih penting hehehe

Reply
avatar
12/13/2013 5:24 PM delete

memang barang dia jer byk...hheee ... best la dpt rocker dr mama...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 7:47 PM delete

@IbuNoey ada bateri untuk getar kak..tp xletak bateri pon lagi..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 7:48 PM delete

@Azhafizah Md Nor kalau xde promosi mahal tu fiza..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 7:50 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI mmg murah yui.. mane nak dapat bawah rm150

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 7:52 PM delete

@Cik Itah@RRP penat sangat main..hehe :P

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 7:54 PM delete

@mama aryan tahu pon kak.. dari rumah sampai ke kereta barang dia jer..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 7:56 PM delete

@msredcheesecake hehe nanti2 tak tahu hadiah apa nak bg lagi..

Reply
avatar
12/13/2013 9:32 PM delete

comelnya !!! memang famous fisher ni kan

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
12/13/2013 10:21 PM delete

Ehehe akak cakap pasal rocker ni. Miza terus teringat baby dalam game the sims 3 seasons miza >.< Ehehehe

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
12/14/2013 12:40 AM delete

Rezeki kimi....dpt dh.dpt murah dh..alhamdulillah...pasni dpt ap lg ek kimi dr mama...hahahah :p

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
12/14/2013 12:41 AM delete

alahaiii lama tak jenguk anak buah.. dah pandai senyum ye.. encem!!!

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/14/2013 12:21 PM delete

rocker comel utk hakimi yg comel. hehe

Reply
avatar
12/14/2013 5:00 PM delete

car seat da jumpa x?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 5:05 PM delete

@NoraKerel Aira mmg femes sis.. macam best jer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 5:06 PM delete

@Nur Hamizah hahaha ade ke patut game.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 5:07 PM delete

@ayut itu la.. tengah pikir2 ni..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 5:07 PM delete

@Chic Na hensem n comel ni chic na..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 5:08 PM delete

@aisya hehe terima kasih aisyaa

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 6:32 PM delete

@Eca Dwinky Asha beli kt giant jer eca. huhuhuh

Reply
avatar
Elya Roza
AUTHOR
12/15/2013 3:10 AM delete

dah lama elya tingin nkl beli kan rocker fisher ni tuk anak buahh.... tapi tak terbeli2 lagi..hgaha

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/15/2013 2:32 PM delete

suka kimi ye dpt rocker bru

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/15/2013 5:39 PM delete

@Elya Roza pasni beli la sementara promosi hujung tahun ni kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/15/2013 5:40 PM delete

@QasehnyaRania suka tapi cepat bosan.. hahaa

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/15/2013 5:40 PM delete

@QasehnyaRania suka tapi cepat bosan.. hahaa

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
12/15/2013 8:51 PM delete

owh,kiranya getar je la...kalau letak bateri bagi getar,lagi lena kimi..hehe..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/19/2013 10:30 PM delete

cantiklah jijah... comel je kimi tido dlm tu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/20/2013 10:21 PM delete

@IbuNoey tak beli bateri lagi kak..hehe

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/29/2013 9:56 AM delete

Alhamdulillah... rezeki Kimi... mestilah suka kan dapat hadiah dari mamanya :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/29/2013 10:27 PM delete

@ros_reeza hehehe tapi jarang dia susuk dalam tu..cepat bosan.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!