Berbabywearing :)

8:00:00 AM 18 Comments A+ a-


Balik Sabah hari tu jijah berbabywearingkan hakimi :) 
yelah kalau nak dukung dia tu agak lenguh la dengan berat 6kg dua bulan... sekarang nak 3bulan tak tahu bape berat..huhuhu

pilihan babywearing jijah ergobaby! beli sekali dengan infant insert sebab hakimi kan kecik lagi jadi kepala kena support!


so far masa balik hari tu dia tidur je sepanjang perjalanan dari airport LCCT terus ke KKIA Kota Kinabalu.. jauh tau nak menapak tu...huhuhu

masa pergi kundasang lalu pon jijah wear hakimi...



mudah kita wear baby kemana mana, bergerak pon pantas :)
lagi satu lebih dakap anak.. boleh cium2 dia.. hehehe ^___^



p/s: tak payah beli stroller kot.. budak2 cepat besar kan...guna carrier jelah..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
12/03/2013 8:59 AM delete

Ada baby nanti confirm Fiza beli...boleh bergerak seperti biasa kan..nak shopping ke nak jalan ke..takde hal dengan adanya baby wearing ni

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
12/03/2013 9:48 AM delete

seronoknya akak ada baby hehe nak kawin la macam ni hahaha

Reply
avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
12/03/2013 10:29 AM delete

comelnya jijah..hihi.

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
12/03/2013 10:45 AM delete

Jijah, husna pun ada babywearing ni...tp blum pakaikan kat irfan lagi..hehe

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/03/2013 12:51 PM delete

lagi satu space pon jimat

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
12/03/2013 6:00 PM delete

Lama tak jengah rumah Jijah tengok2 Hakimi dah debab... Dah naik belon ye...

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
12/03/2013 6:00 PM delete

Lama tak jengah rumah Jijah tengok2 Hakimi dah debab... Dah naik belon ye...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 6:06 PM delete

@Azhafizah Md Nor memang senang nak shopping! hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 6:06 PM delete

@Cik Itah@RRP hehe kawen cepat2 yer :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 6:06 PM delete

@Farhain Azmi hahaha comel lah sangat!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 6:09 PM delete

@nurul husna nanti pakai la husna..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
12/03/2013 9:04 PM delete

Sng nk gerak..baby pon tletak je kat situ..senang...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/04/2013 10:05 AM delete

@ayut itu yg senang.. tp kimi xnak duduk lama2..rimas!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/04/2013 10:06 AM delete

@JunAina yer kak.. dah duk sabah dah ni..

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
12/04/2013 4:12 PM delete

akak guna yg anak buah punya,skrg dah 16thn umur baby carrier tu...hehehe janji bole pakai

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/08/2013 10:51 AM delete

akak xpernah beli sbb duk dukung je

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!