2013 Masih Ingat Lagi??

3:33:00 PM 16 Comments A+ a-


Rasanya tahun ni tak banyak cerita daku...

cuma untuk tahun 2013 ni dapat daku rumuskan..



-permulaan tahun baru yang hebat daku di mana daku di sahkan hamil 5minggu! Alhamdulillah :) [entry]

-bonet depan my PE kena langgar! [entry]

-alami kemalangan langgar divider masa kandungan 3bulan..tangki minyak hitam pecah! [entry] sobsobsob 

-dapat cuti 2bulan tanpa gaji untuk balik ke semenanjung bersalin [entry]


-lahirlah permata hati zulhakimi zaim pada 10/9/13 seberat 3.59kg :) [entry]


last not least


penutup tahun 2013.. hakimi 111 hari= 3bulan 21hari ^___^


banyak suka duka jijah tercatit dalam blog ni...sebagai diary untuk rujukan masa hadapan :p
apa-apa pun, 
Terima Kasih 2013 untuk apa yang terjadi dan Selamat Datang 2014!

semoga tahun baru ini, menjadi tahun yang lebih indah dan menarik untuk anda, daku dan keluarga ku! 


Happy New Year Everyone! ;))



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
12/31/2013 10:04 AM delete

happy new year dear... syukur dgn nikmatNya...

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
12/31/2013 10:04 AM delete

selamat tahun baru jiejah.semoga hidupkita diberkati dgn anak anak~

Reply
avatar
Nur A.Z
AUTHOR
12/31/2013 10:28 AM delete

kejap je hakimi dah gemok..huhu comel.. selamat tahun baru ye! semoga sukses dlm apa jua. :)

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
12/31/2013 11:05 AM delete

Kita sama jijah...2013 penuh dgn memori manis kan :)

Reply
avatar
12/31/2013 11:36 AM delete

pelbagai kisah kan dear..

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
12/31/2013 12:07 PM delete

selamat menyambut tahun baru 2014 jijah...semua entri saya baca..suka duka..suspen..isi tabung sekali..

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
12/31/2013 2:20 PM delete

Lama x jenguk sini.. hehe..
Amboi lesung pipit dia.. comelnya..
Selamat bercuti esok.. selamat menempuh tahun baru, semoga segalanya berjalan lancar dan baik2 aje ye.. :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/31/2013 2:21 PM delete

happy new year kak jijah dan family..

semoga tahun baru ni hakimi membesar dgn sihat, cergas. Jadi anak yg soleh dan bijak pandai.. dan makin comel!

semoga tahun baru ni kak jijah and family semakin dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik dan happy2 selalu.. :D

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
12/31/2013 4:38 PM delete

selamat tahun baru jijah n famili.. moga 2014 yg bahagia buat kita... InshaAllah...

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
12/31/2013 9:25 PM delete

Happy New Year Kak Jijah ;)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/31/2013 11:46 PM delete

alahai geramnya nengok lesung pipit kimi.
semuanya indah
selamat tahun baru jijah :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
1/01/2014 12:10 AM delete

macam2 cerita ada kan.. sedih, happy.. semua tu jd kenangan di masa akan datang.. :)

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
1/01/2014 9:00 AM delete

Happy New Year Jijah and Family...
Semoga 2014 lebih bererti buat kita semua :-)

Reply
avatar
1/04/2014 1:03 AM delete

Happy New Year jijah..kimi makin membesar :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/05/2014 10:51 PM delete

selamat tahun baru jijah...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/16/2014 8:30 PM delete

All the best jijah utk tahun 2014...yg lpas jdkn pengalmn dan pgjran terindah.... ;)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!