Aku dan Suami Sehati Sejiwa

7:43:00 PM 26 Comments A+ a-


phewww tajuk tak boleh tahan tuu... muahaha :p
emmm pada sesiapa yang follow entry entry daku dari dulu, pastinya tahu macam mana kisah kisah daku bersama encik suami ini kan..bergaduh, bermesra dan ketawa gembira..semua sudah tercoret dalam kamus hidup seorang cik azizah :P

satu perangai encik suami dari dulu lagi bila nak berjalan dia suka nak pakai baju warna sama :)
memang dari awal bercinta kami amalkan begitu..
tu yang di katakan saling melengkapi.. ewaahh





jadi kalau nak beli baju kena beli 2 :)


baru betul2 sehati sejiwa.. 
sehidup semati :p

baju dari Padini.. beli kat 1Borneo.. 
tq suami belikan baju.. sayang abang ketat-ketat! muahaha :p
bodekk ni.. kot dapat seluar jeanss baru... hahahaha larikkkk~~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
12/12/2013 8:14 AM delete

alahai sweet je kan..hehe..inilah salah satu cara nak mengeratkan kasih sayang gitu..mesti nak sama :)

Reply
avatar
12/12/2013 9:16 AM delete

waa bagusla gitu...siap baju sama tu...memang betul2 hatis sejiwa gitu..

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
12/12/2013 10:04 AM delete

tu dia..sedondon katanya..kalau AyahMal pula,jenis yang suka pakai baju warna hitam jer..tapi kadang-kadang kalau IbuNoey minta dia pakai baju yang warna sama,dia ok jer..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
12/12/2013 10:51 AM delete

Husna jarang nak pakai baju sama warna dgn hubby...tp bila dah ada baby ni, tiga2 nak pakai baju sama warna..hehe

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
12/12/2013 11:41 AM delete

WAH BAGUSNYA... SAMA SAIZ LAGI SENANG HEHEHE

Reply
avatar
shura shushi
AUTHOR
12/12/2013 12:05 PM delete

i dengan suami jarang sedondon u ;)

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
12/12/2013 2:34 PM delete

hamboih jijah..mmg sehati sejiwa ni..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/12/2013 3:48 PM delete

pas ni baby pun kena cari bj yg sama color ngan mak pak die la ... ssh nk cari bj budak .. yg sama color ngan parent ..

cam aku zaman fahim senang .. boy senang nk cari bila ade girl ..sikit peing ..huhu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/12/2013 4:18 PM delete

haha.. sy tak suka pakai baju sedondon sama warna ni.. tp yg sakit hatinya, selalu kebetulan sedondon padahal tak janji pun.. sebab tu kdg2 bgtau dulu pakai baju warna apa, sebab taknak sedondon punya pasal.. haha

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
12/12/2013 8:15 PM delete

suweetnya koranggg..nk kena practice camni gak ni..
sllu buat klu time pegi kenduri kawen je..heheh

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
12/12/2013 8:39 PM delete

gmbr yg first tu time bile....mude sgt muke nmpk.hihi

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
12/12/2013 9:43 PM delete

sweetnya korang...imah dgn hubby xpernah lagi beli baju sama. hehe..tp pkai warna sama tu pernah cuma xselalu

Reply
avatar
BlogTomey143
AUTHOR
12/13/2013 10:43 AM delete

Alahai...sweetnye....!!!
Done follow jijah...
Nant ada masa terjah lah blog saya yep...Follow me back ok...TQVM...

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
12/13/2013 2:41 PM delete

suwit jer baju sama kaler...a

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/13/2013 8:34 PM delete

hehehe suka pakai baju sama.. kalau dulu2 ms baru kenal xberjanji pon warna baju sama.. ada jodoh kata org..

skrg mmg nak keluar kemana2 mesti pakai warna sama.. hakimi pon sama :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
12/14/2013 12:36 AM delete

Cewahhh..hahaha..bgus2x.menyemai kasih sayang gitewww.klu si hafizal mmg xknla..malu dia ckp :p nnt pasni si kimi pon join the group la..wane same ;)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/14/2013 4:50 PM delete

@ayut hehehe tengah mengumpul baju2 hakimi yg sama warna gan mama papa dia..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/15/2013 2:34 PM delete

ciksu suka pakai warna sma tp cik abe ndak suka. huhu
best la jijah sbb en suami suka

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/15/2013 5:38 PM delete

@QasehnyaRania haah abg jijah la yang suka :) nak semua sama sampai ke anak :)

Reply
avatar
Wafee
AUTHOR
12/16/2013 11:01 AM delete

Awwww... so sweet..... Mula2 kawen saya usaha cari baju nk bg kaler same gak... Skrg dh malas... hehe

Jemput singgah blog saya juga ye... Masih baru dalam dunia blog ni... Kalau ada tunjuk ajak sangat dialu2kan :)

www.blog-wafee.blogspot.com

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/17/2013 7:00 PM delete

@Wafee skrg lg rajin sbb ada ank..hehehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/19/2013 10:34 PM delete

romantik je hubby jijah ni... akak pun suka pakai baju sama warna tp hubby xsuka la plak... terpaksala follow je dia...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/20/2013 10:22 PM delete

@IntaNBerliaN ehh gitu pulak... hehe takpe janji saling meyayangi..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/29/2013 9:58 AM delete

Wah...suka tengok... sehati sejiwa sedondon :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/29/2013 10:28 PM delete

@ros_reeza hehe moga kekal la sehati sejiwa sedondon ni..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!