Tengok Lembu Di Desa Dairy Farm New Zealand.. Eh Kundasang!

12:00:00 PM 33 Comments A+ a-


Buat kali ke tiga pergi kundasang baru-baru ni..
kalau mula-mula dulu pergi masa kahwin.. pastu masa hakimi dalam perut dalam entry INI..
dan sekarang bawa family dan si kecik hakimi :)

seronoknyaa!! 
terasa berada di New Zealand kaoo~~



tak pernah puas tengok lembu hitam putih ni..hahaha


masuk dalam Desa Castle ada jual susu lembu fresh, aiskrim susu lembu,cenderahati 





aiskrim susu lembu! pehh sedapp giler! nyumm!




kalau bertuah nampak gunung kinabalu tapi sebab dah tengahari time ni la awan penuh tak nampak sudah gunung kinabalu~

apa-apa pun pergi kat kundasang memang best! pemandangan cantik.. sejuk, aman dan damai ^___^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

33 insan comel komen

Write insan comel komen
Masya
AUTHOR
12/02/2013 12:32 PM delete

bestnya siap makan aiiskrim freshh...

Reply
avatar
Dawia ♥
AUTHOR
12/02/2013 12:56 PM delete

Cantiknya tempat ni..teringin nak pegi :)

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
12/02/2013 1:35 PM delete

waa...nak aiskrim tu..

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
12/02/2013 1:40 PM delete

teringin nak gi kundasang tapi xsampai2 lagi.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/02/2013 1:42 PM delete

Kak jijah, nak eskrem tu sikit boleh tak? Hehe

Reply
avatar
Nurul Nadila
AUTHOR
12/02/2013 2:09 PM delete

dilla suke kundasang jugak....tempat honeymoon pas kawen nie....
rindu!

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/02/2013 3:50 PM delete

harus terjah bulan 3 tahun depan ... jijah nanti jumpa sana ye ....hihih

Reply
avatar
12/02/2013 4:48 PM delete

nmpk best je eskrem tu..huhu

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
12/02/2013 6:57 PM delete

Aiskrim kundasang dh berinovasi.ad topping koko crunch.last time akak g sana,aiskrim dia still botak lg

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
12/02/2013 8:36 PM delete

Bestnye.. Teringin nk ke sana. Mudah2an ada rezeki dtg sini. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:38 PM delete

@Masya memang aiskrim susu lembu freshh! nyummy

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:55 PM delete

@Dawia ♥ ada rezeki dapat pegi sini.. in shaa Allah

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:55 PM delete

@<a href="#c6463485 sedappp! nyumm!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:56 PM delete

@IMaH bawa baby nnt.. lagi seronok!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:57 PM delete

@aisya alamak dah selamat jadi taik.. hahahaha :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:57 PM delete

@Nurul Nadila seronok sangat kat sini kann!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:58 PM delete

@eima bulan 3 yer.. t roger2 jijah kak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 9:58 PM delete

@eima bulan 3 yer.. t roger2 jijah kak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 10:04 PM delete

@Putri ada topping koko krunch ni lagi sedap kak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/02/2013 10:05 PM delete

@Ira in shaa Allah pasti ada rezeki tu ira..

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
12/02/2013 10:18 PM delete

smlm pun g melawat lembu gak... xde try bagi anak lembu or anak kambing nyusu ke jijah? hehehe..

Reply
avatar
12/03/2013 9:00 AM delete

teringin sangat nak pergi sini..permandnagan cantik! untung jijah dok sana boleh pergi selalu..tunggu fiza ade rezeki baru ke sana :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 9:52 AM delete

@mOoN yang sebelum ni ada gak bagi..kali ni x.. susah nak bawa dukung hakimi ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 10:09 AM delete

@Azhafizah Md Nor honeymoon belom lagi kan.. haaa leh la ke sini..hee

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/03/2013 12:47 PM delete

kalau ke sana boleh la masukkan dlm listing .hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/03/2013 5:59 PM delete

@QasehnyaRania hehehe selamat datangg! ngee~~

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
12/03/2013 6:01 PM delete

Masa akak gi 2010 tak sempat pon nak gi sini...nanti2 nak jalan2 Sabah lagilah.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
12/03/2013 9:06 PM delete

Blik2x sabah trus bjln tu haaaw..terbaiklah...nk g jugakkkk..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/04/2013 10:03 AM delete

@JunAina meh jalan2 sini kak..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/04/2013 10:04 AM delete

@ayut honeymoon kat sini yer ayut!

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
12/04/2013 4:13 PM delete

bestnyer..teringin lak nak ke sana

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/08/2013 10:52 AM delete

nape yg lembu tu lawo sangat.... hitam putih mcm kat oversea dah :-)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!