Baju I AM

8:08:00 PM 14 Comments A+ a-


Trend Baju I Am sekarang ni kan.. simple tapi menarik!
macam-macam orang letak nama kat tshirt tu..
actually nak pakai suka-suka je bila balik kampung raya haji hari tu..



sekali dapat surprise dari keluarga mertua nak buat jamuan birthday hakimi, jadi itu peluang untuk pakai sedondon anak beranak..hehehe
eh kami laki bini memang suka sedondon sewarna apa.. kihkihkih



smart pula kan... puas hati pakai! ramai pm nak tempah gak baju ini..
so.. daku nak bagitau ni.. daku tempah tshirt I AM ni dekat

blogger fizgraphic.com

alaaaa confirm la korang blogger kenal kan...

tq apit! baju nya best pakai.. weee~~






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
10/09/2014 9:04 AM delete

Comel je pakai sedondon kan

Reply
avatar
nasa mulia
AUTHOR
10/09/2014 9:10 AM delete

berkira-kira jgak nak dapatkan tshirt camtu....thanks ya info.

Reply
avatar
10/09/2014 9:20 AM delete

mgkn nanti leh order..hihi

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
10/09/2014 9:24 AM delete

wah...bestnya baju ni..boleh la tempah kat dia.. cute je kan bila pakai sama2...hjehe

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
10/09/2014 10:34 AM delete

Owh. Jijah pun dah pakai baju i am ni.. Sya stkat ni belum tergoda lg.. Huhi..

Reply
avatar
safurara
AUTHOR
10/09/2014 10:58 AM delete

birthday hakimi siap pelamin.kurlass~ hehehe

#KlikKlikIklanNuffnang

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
10/09/2014 11:36 AM delete

wah sedondon... suka tengok JIjah memang dari dulu suka sedondon kan :)

Reply
avatar
Cik Yaya
AUTHOR
10/09/2014 3:42 PM delete

alolo omei jek yg kecik tu pon pakai jugak ^,^

Reply
avatar
Emma Nyiu
AUTHOR
10/10/2014 10:58 AM delete

comel betul hakimi ni :D

Reply
avatar
10/10/2014 11:42 AM delete

best nyer dpt sedondon sedondeng ;-)

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/09/2014 12:58 PM delete

Oo.. Kt blogger tu.. Knal2..
Klau kt iooh ni orng kta ada kt mydin..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!