MY PRECIOUS HAKIMI PART 2

6:25:00 PM 17 Comments A+ a-


Sangat seronok bila anak yang di kandung membesar depan mata mamanya..  setiap hari dapat lihat perkembangan anak. syukur Alhamdulillah mudah menjaga hakimi ni.. senang di urus tak banyak ragam. syukur! dia seakan mengerti mama dia seorang supermak!! menguruskan dirinya sendirian di negeri orang ni..

dan inilah sambungan My Precious Hakimi Part 1 sebelum ni.



7 bulan= 8.8kg hakimi dah pandai merangkak dan duduk dengan stabil. sambil tu dia pon dah pandai berpaut dengan meja-meja untuk berdiri..



8 bulan - hakimi dah pandai berdiri untuk beberapa saat. 


9 bulan


10 bulan kutip mngutip.. semua nak masuk dalam mulut




11 bulan Best betul dapat kaki kan hakimi.. nak bjalan aje..


12 bulan= 10.2kg  ada budak demam menjelang 1tahun...



10/9/14 Zulhakimi Zaim 1 Tahun!


Tak sangka masa berlalu begitu pantas... Anak soleh mama ni sudah menjangkau usia 1 tahun 1bulan... Mama doakan Zulhakimi zaim menjadi anak soleh yang memberi kesenangan buat mama dan papa, diberikan kesihatan yg baik, dikurniakan akhlak yg mulia, kaya dengan sifat mahmudah, sentiasa berpegang dengan AlQuran dan Sunnah, diberikan akal yg cerdik lagi bijak, menjadi bakal al hafiz yg berintelektual dan menjadi saham akhirat mama dan papa yer :)

mama n papa love u so much!!




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
QasehnyaRania
AUTHOR
10/14/2014 11:21 PM delete

aamiin..
bestkan.nikmatbyg ciksu tunggu selama 6tahun..
anak jijah 10/9/2013
anak ciksu 10/8/2014
anak yuyu 10/10/2014

Reply
avatar
10/14/2014 11:45 PM delete

masa kimi 10bulan rambut panjang tu macam comel :)

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
10/15/2014 7:55 AM delete

Cepat hakimi membesar.. Rasa baru baca jijah beranak..skrg..kimi da besar...

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
10/15/2014 8:44 AM delete

Alhamdulillah.. dah setahun dah hakimi... dah makin banyak akak... hahaha! membesar dgn jayanya.. mama dia juga yg tak besar2, heeee~ takpe janji mama n anak sihat sejahtera...

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
10/15/2014 9:50 AM delete

alahai hakimi...dah besar dah awak..dah leh geng dgn irfan...ni klu jumpa mau nak main je..hehe.. good boy hakimi..behave je dia yer..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/15/2014 10:41 AM delete

cepat nye mebesar anak2 kite kan ... semoga dipermudahkan semuanye utk jijah dan hakimi ...

Reply
avatar
Tihara
AUTHOR
10/15/2014 10:59 AM delete

comelnya hakimi ni
saya doakan dia moga jadi anak yang solehin, insha Allah
amiin :)

Reply
avatar
Tihara
AUTHOR
10/15/2014 11:19 AM delete

alhamdulillah
sedap tu
esok cer try masak tom yam
hehe :)

Reply
avatar
10/15/2014 11:51 AM delete

comel sgt..dah besar dh dia skrg =)

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
10/15/2014 1:20 PM delete

suka tengok kimi..sebab ada dimple...

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
10/15/2014 2:22 PM delete

Semoga Hakimi membesar dengan sihat

Reply
avatar
farah deena
AUTHOR
10/15/2014 3:55 PM delete

HAPPY BIRTHDAY BABY ZULHAKIMI ZAIM :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
10/15/2014 9:51 PM delete

Bambam dia.. Geram tgk..

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
10/16/2014 2:57 PM delete

Zulhakimi memang seorang anak yang soleh, dan baik... sentiasa membantu mama dia.. :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/29/2014 11:14 AM delete

Comel hakimi...muka pun mcm.baby girl...hehehe

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/08/2014 11:40 AM delete

Seronok tgk ank membesar.. Tgk ragamnya.. :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!