Sambutan Majlis Hari Lahir Zulhakimi Zaim Yang Pertama

7:21:00 PM 11 Comments A+ a-


Balik kampung je dapat surprise dari keluarga mertua. balik dari sabah petang tu.. malam tu terus berlangsungnya majlis hakimi ni..Tak sangka yang mertua buat sambutan hari jadi untuk anak soleh zulhakimi zaim ni.. memang surprise! Kemain meriah dekorasi majlis hakimi ni. Jeless mama 😛😛 


Keluarga mertua yang anjurkan majlis ni untuk adik ipar dan hakimi. Buat kedua kali di sponsor oleh owner butik andaman Anggun Bridal kak Carolina. Pertama dulu masa majlis aqiqah hakimi. klik sini. tu pun dah nampak gah!



kek hakimi dan aunty nya...


hakimi tak pandai tiup lilin n potong kek.. meh mama yang rasmikan dulu.. yeyy!



keluarga kecik ku.. Alhamdulillah lengkap!


birthday boy yang hensem :)


i am son ^___^


Terima kasih yang beri hakimi hadiah... Alhamdulillah ^__^


Nasib baik dapat ambil gambar pada petang tu. Sebab malam tu hakimi mengamuk mengantuk. Tak tidur dari dalam kapal terbang pagi tu. Dan masih tak sihat muntah2..  kesian anak mama..

Walau apa2 pun terima kasih pada keluarga mertua kerana menganjurkan majlis hakimi yang cukup meriah ni.. dan untuk dekorasi pelamin yang cukup indah ni di sponsor oleh butik andaman anggun bridal. Sesiapa yang nak cari pelamin. Wedding planner. Majlis Perkahwinan, Majlis aqiqah. Majlis Pertunangan butik ni memang recommended! Servis tiptop!!

Dekorasi,pelamin
Fb=CM Decorations



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Fiqah Feeona
AUTHOR
10/07/2014 10:09 AM delete

Meriah yer birthday Hakimi..Siap naik pelamin..

Reply
avatar
10/07/2014 3:13 PM delete

meriah..alhamdulillah..

Reply
avatar
aishah nin
AUTHOR
10/07/2014 9:43 PM delete

Cantik photo booth tu :)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
10/08/2014 8:43 AM delete

wah meriahnya alhamdulillah..hb kimi

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
10/08/2014 9:13 AM delete

byk nya hakimi dpt hadiah...cantik tempat letak kek tu

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
10/08/2014 10:00 AM delete

Banyak juga hadiah kimi dpt.. Alhamdulillah..

Reply
avatar
10/09/2014 2:49 AM delete

memang meriah betul ni siap ade palamin ni..beruntung hakimi..rezeki kan..alhamdulillah :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
10/09/2014 11:38 AM delete

meriahnya sambutan JIjah :)

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
10/10/2014 2:57 PM delete

hakimi..... happy birthdayyyy

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/14/2014 11:41 PM delete

hapy belated besday hakimi
meriahnya.. cucu.kesayangan.ni

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/15/2014 5:28 PM delete

@QasehnyaRania cucu sulung.. kesayangan atokneneknyaa

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!