Mini Multifunction Portable Electric Cooker Lunch Box

8:33:00 PM 15 Comments A+ a-


Ini lah kerjanya kalau suka window shooping online.. sekali kat facebook keluar iklan Mini Multifunction Portable Electric Cooker ini. terus laju-laju klik link tu dan beli. 


Pakej ada: 
1x Stainless steel bowl
1x Stainless steel plate
1x Measuring cup
1x Plastic lid for bowl
1x Egg tray
1x 2 round pin plug cable


memandangkan si mama hakimi ni punya la malas + peti sejuk besar takde + tinggal berdua dengan hakimi. jadi ini memudahkan kerja mama hakimi masak. *malas2 pon makanan berkhasiat tau!* kuikuikui

Sebabnya??

1/ paling penting!! sebab campak je semua bahan, on plug dan siap!  hahahahaha :p
2/ boleh gunakan untuk masak nasi dan lauk
3/ mudah panaskan semula nasi dan lauk/ sup
4/ boleh steam telur
5/ mudah di bawa ke mana-mana/ tak perlu salin dalam bekas lain




dan sebab video ni juga la si mama hakimi terjatuh cinta! dan pasti sesiapa yang ada anak kecik yang malas macam haku ni tak sabar nak beli satu.. muahahaha :p




so mama hakimi beli kat Rakuten.com
ini link--> Mini Multifunction Portable Electric Cooker

harga RM55 exclude postage


Sup ayam simple mimple :p



Bubur nasi+ayam dan sayuran..




try la beli! sure puas hati! 
sekarang slow cooker dah mama simpan da.. sebab dulu guna slow cooker lama baru masak contoh jam 12malam on. jam 5am baru siap masak tapi menggunakan ELB ni hanya 1jam je dah masak makanan :)


nota kaki: dah siap masak terus bawa lunch box ni ke rumah BS. kalau BS nak panaskan, isi air kat bawah dan hanya klik plug je. mudah kan..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
10/16/2014 11:55 AM delete

ada tgk aritu bwh rm 50.nnti nak try cri..

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
10/16/2014 2:52 PM delete

Best jugak ni..Yang penting senang dan jimat masa.

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
10/16/2014 11:20 PM delete

Nampak menarik.. Tp x sesuai la utk sya yg nak memasak byk ni.. :)

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
10/17/2014 9:22 AM delete

ni betul2 ajaib ni jijah..senang bwk g umah bs n suruh dia panaskan..so pas kita masak, tak payah transfer makanan masuk dlm tupperware yer? juz angkat sekali portable electric cooker ni ke rumah bs..mmg bagus la jijah...

Reply
avatar
natasha
AUTHOR
10/17/2014 9:29 AM delete

haaa,jijah..kita dah terpengarauh nak bli jgk portable cooker ni..haha..dan2 smlm gaji kan blh lah bli..ngeh3..;)

Reply
avatar
10/17/2014 10:05 AM delete

alaaa.asal beli 1 je?beli la tuk eca sekali :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/17/2014 4:20 PM delete

mmg menarik tp jijah tak bgtau pun harga die brape ...

Reply
avatar
10/17/2014 5:32 PM delete

Nampak macam menarik je tu..mudah keje memasak

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
10/22/2014 2:39 AM delete

menarik la.tergoda i..
nk g survey jap.hihi
thanks jijah

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
10/22/2014 5:32 PM delete

@nurul husna yap.. betul tu husna.. bawa je portable ELB ni g umah pengasuh

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
10/22/2014 5:33 PM delete

@eima alaaa kak ni.. nak bagitau harga juga ke..hehehe

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/08/2014 11:36 AM delete

Comelnya.. :)
Memudahkn kje pula tu..

Reply
avatar
12/22/2014 9:24 AM delete

salam.. samalah kita baru terpegaruh beli.. heheheh... terus malas nak keluarkan periuk noxxa yang besar tu.. guna masak nasi dalam ni & senang nak cuci.. boleh la masak kat opis.. jimat duit.. salam perkenalan dari saya

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!