Off Day

11:22:00 AM 12 Comments A+ a-


Hari ni off day. dalam satu minggu satu hari je off day. emm orang kerja kita cuti. orang cuti kita kerja. nasib la jadi nurse ni kan.. -_-" sapa suruh tak belajar pandai2 dulu... huhuhu 
layan si bujang 24jam hari ni. selalu duk rumah pengasuh. ada ramai kawan kat sana. boleh dia main-main.. hari ni duk dengan mama.. terperap dalam rumah jelah yer hakimi.. kalau rajin mama bawa hakimi keluar jalan-jalan...


1 tahun 1bulan 14 hari


tapi hakimi pantang keluar. suka sangat berjalan-jalan. sekarang tak nak dah pakai stroller/dukung. lebih suka jalan kaki. yang tak larat nya mama la nak mengejar... dah la jenis tak takut orang.. ikut pula tu orang pimpin dia.. bahaya betull...huuu~~

emm tak kisah la.. janji anak mama bahagia ^___^ mama berjaga-jaga...







All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
10/24/2014 11:45 AM delete

dah berjalan memang tak nak pegang dah jijah..lebih suka bebas..mama memang kena berjaga²

Reply
avatar
SalbiahM
AUTHOR
10/24/2014 12:44 PM delete

aish, jangan cakap gitu jijah.keje nurse kan keje yang mulia.bukan semua orang mampu buat.
baru setahun sebulan dah banyak gigi dia..hehe

Reply
avatar
Cikna
AUTHOR
10/25/2014 3:02 PM delete

Cikna cuti 9hri pn duk umah je dh la cuaca xm'nntu skunk ni... bdk2 klu dh pndi b'jln mcmtu la kita lak xseksa...>_<

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
10/27/2014 7:41 PM delete

@Azhafizah Md Nor tu la... kena berhati2 bawa si teruna ni

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
10/27/2014 7:41 PM delete

@SalbiahM hehe tak banyak lagi tu gg dia yunk

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
10/27/2014 7:42 PM delete

@Cikna hehehe terseksa nak mengejar yer

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
10/27/2014 7:54 PM delete

selamat bertugas Jijah..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
10/27/2014 7:55 PM delete

selamat bertugas Jijah..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/04/2014 4:33 PM delete

suka jalan jalan erk kimi :)
tak pa la jijah xlist jijah ada keja tetap..

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/08/2014 11:13 AM delete

Seronok jap dpt lyan ank wlpun hnya diberi cuti shri. :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 12:00 PM delete

Dah dapat kaki tu mmg nak jln sendiri la.. Seronok juga bila mcm tu, ckp dlm hati.. Oo.. Dah besar anakku.. Hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!