Sunday, January 1, 2012

1st day in 2012


Assalamualaikum...


Haa…camner dengan sambutan countdown semalam? Ni mesti ramai countdown kat luar kan,yelah mengira detik 12 malam…tak pon ada yang duk rumah saja melayan blog kan..[macam daku] hehehe.. sambil tu buka tv layan nyanyian artis2 di Padang Merdeka..tu jolah kojo eh..

daku just dok umah je..tengok bunge api kat tv ni..sbb malas betul nak pergi sambut kat luar tu..ade jugak sambutan kat Pantai Cahaya Negeri PD..tapi biasa la dengan orang yang ramai..bersesak sesak..aduh tak sanggup la mak nok!! dah jadi bini orang ni kenalah pandai jaga diri buka suka suka hati je nak bersosial bagai. teheeeeeeee~~~ :p


oh ya belum terlambat nak ckp psl azam daku pasal tahun 2012 ni..


1-nak jadi lebih baik,lebih hebat dari tahun tahun sebelum ni..
2- nak berjaya dalam kerjaya nurse. jika ada rezeki nak sambung belajar amik degree tak pon ambil kursus pos basik 6 bulan.
3- nak love dengan asben lebih dalam lagi..tahun 2012 merupakan 1 abad daku bercinta bersama asben (sila ucapkan tahniah untuk daku dan asben)hahaha..




4- ingin menjadi isteri solehah yang berkhidmat untuk suami tercinta supaya dapat memperoleh pahala bersama suami di syurga nanti. InsyaAllah :)
5- jika ada rezeki daku ingin menimang cahayamata pertama dalam hidup daku dan asben. anak la pengerat kasih sayang kami berdua. sorang pon tak pe. kalau boleh kembar lah :) mudah mudahan termakbul doa daku mempunyai anak tahun 2012 ni. korang doakan jijah yer ^_^


habis sudah 5 perkara...



serba sedikit azam daku untuk tahun 2012 ni
Insyallah daku pastikan akan menjadi!!Insyallah..

Untuk...kalian di luar sana,
ape pulak azam kalian untuk tahun 2012 ni??


tepuk dada..tanye selera la kan..hehehe


neway..


SELAMAT TAHUN BARU 2012


Semoga tahun 2011 yang lalu pergi membawa cerita yang lama dan semoga kedatangan 2012 ini memberikan 1001 kehebatan untuk daku, kalian dan kita semua ya!

14 comments:

  1. sy support awk jijah dgn azam itu :)

    ReplyDelete
  2. sama lah kita . dok ghumah nengok kat tibi je . kehkeh

    semoga tercapat semua azam tu =)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru 2012

    semoga berjaya dgn azam baru

    ReplyDelete
  4. semoga semua azam jijah tercapai..aminn

    ReplyDelete
  5. moga sume azam tu trcpai ea dear,slmt thn bru jijah~

    ReplyDelete
  6. slmt thun baru awk=)=)..hehehe...dpt ank kmbr pun bess=)

    ReplyDelete
  7. Amin...moga azam baru ni tercapai..insyaAllah Amin!

    ReplyDelete
  8. sweeettnnyaaaa yang last tuh..
    memang harap jijah dapat cahaya mata xlama lagi.amin.

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru 2012 jijiah..moga bunting pelamin..

    ReplyDelete
  10. @MaYa MustWany Amin...jijah pon berharap begitu..mmg yg tu jijah idam2kan :)

    ReplyDelete
  11. @Azzahhuhuhu sampai sekarang xnampak hasilnya lagi la sis...dah 3minggu kawen ni.

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru dik..
    semoga tercapai azammu itu..

    ReplyDelete
  13. tahniah jijah..lma btol jijah ngn asben jijah kn :) tahniah skali lagi =)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!