Pencarian Doorgift Bermula

3:00:00 PM 19 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


hohoho lagi sebulan baru nak cari doorgift. suka sangat buat keje last minit~~ :p opsssss jangan marah! daku punyai banyak kekangan dari segi masa. huhuhu




so pencarian doorgift bermula dari sekarang...emm actually daku nak cari doorgift cawan ala-ala macam pitca atas ni. comel bukan..nampak simple dan boleh cipta kelainan sikit untuk majlis nanti :)


ada ke website jual online cawan ni eh. boleh tulis tulis macam ni.. hehe ada sesiapa tahu leh gitau daku..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

19 insan comel komen

Write insan comel komen
Anis_Apis
AUTHOR
1/19/2012 3:06 PM delete

Go here http://basketlab.blogspot.com/

:)

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
1/19/2012 3:19 PM delete

eh nice la doorgift cawan tu.suke..ade ke jijah on9 nk cri cawan tu?

Reply
avatar
1/19/2012 3:26 PM delete

cantiklah..ok gak bg ni.simple and siap ada name tu..sesuai.kalau fiza ade terjumpe blog yg buat bizz ni,fiza inform ye.

Reply
avatar
1/19/2012 3:41 PM delete

Saya macam pernah ternampak time blogwalking tapi tak ingat sape.. tapi dy just beli cawan ni kat ikea n tempah sticker then tampal...

Reply
avatar
1/19/2012 3:43 PM delete

cbe tgk ni

http://kesahkaseh.blogspot.com/2010/07/door-gift-revealed-edition-hehehe-d.html

Reply
avatar
1/19/2012 4:00 PM delete

cntik2..dear,dlm fb ada..

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/19/2012 4:12 PM delete

cntik! ada org kasi comel mcm ni tpi lain sikit masa cik tikah g majlis kawen dia. smpai skrg guna utk buat mnum. haha..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:56 PM delete

@Anis_Apis ha website ni nak cari tu..banyak stiker transparent..maceh yang :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:56 PM delete

@dilla nadila mesti ada punya..tu yg nak cari ni..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:57 PM delete

@Azhafizah[フィザ] maceh yang :) jijah pon mencari gak..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:57 PM delete

@*Miss Backspace* nak cari stiker transparent tu yang :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:58 PM delete

@*Miss Backspace* wow! terbaik lah! masuk bloglist dah..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:58 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI ada eh..tapi tak tahu nama nak search. huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 8:59 PM delete

@Cik tikah comey kan..teringin nak buat!

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/19/2012 10:55 PM delete

nice lah tp kalo dikartun kan gmbar jiejah dan zul ok gak kat gelas comel tu.. :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
1/19/2012 11:32 PM delete

comel je yg ada doodle tu,,

Reply
avatar
1/20/2012 10:13 AM delete

dear, try view here:
http://kugeeku.com/2008/12/20/tetris-glass-story-in-one-love-dilancarkan/

tapi kena nego lah kot.. :)
gud luck dear!

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/20/2012 5:18 PM delete

mas ramai kwn fb yg jual on9 mcm ni..de mcm2 dia wat..harga pun not bad.mas pernah ambik dari seorang.mmg baik.n hasil the best.kalau nak,jijah roger kat fb.mas leh kenalkan mna2 yg mas rsa hasilnya ok.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/20/2012 10:46 PM delete

@MaYa MustWany ok mas..jijah roger k..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!