Monday, January 9, 2012

Juara MasterChef Malaysia Musim Pertama


Sudah di maklumkan malam tadi merupakan final MasterChef Malaysia yang pertama. Kehebatan graduan perubatan pergigian, Ezani Farhana Md. Monoto, 26, mengangkat senduk dan sudip sudah terjawab apabila menjadi juara MasterChef Malaysia yang pertama.





Sebagai Juara MasterChef Malaysia beliau meraih hadiah wang tunai sebanyak RM100,000 dan berpeluang menerbitkan buku masakan beliau sendiri.





Tahniah Doktor Ezani sebagai MasterChef Malaysia yang pertama. teruskan perjuangan di bidang kulinari :)

14 comments:

  1. wahh..bestnye dr ni mmg bestt..tenx k.zizah gtaw...td xdpt tgk..sadis..;(

    ReplyDelete
  2. dah agak ezani mesti menang punya ;)

    ReplyDelete
  3. Dr gigi kan kalau tak silap?hee..
    dasyat kan..best la..hee

    tahniah dr ezani..:)

    ReplyDelete
  4. wahhh...hebatnye die nh=)...dear..pinjam gambar..nk buat entry jugak erk..weee=)...

    ReplyDelete
  5. @mIexZArZx tak tengok pon xpe..final ni tak best sgt..banyak skip2..huhuhu

    ReplyDelete
  6. @Miss Purple Ungu tu..die pon confident menang dan buat resepi tu...hehe

    ReplyDelete
  7. @Juliet_iRa~" yup siapa sangka doktor gg tu pandai betol masak..hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah ezani! untunglah doktor pandai masak

    ReplyDelete
  9. berkat usaha gigih dia kan :)

    ReplyDelete
  10. bertuah jadi dia..da la pandai masak..

    ReplyDelete
  11. boleh r kawin nih...

    Jom baca kejap =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    ReplyDelete
  12. xtgk pun... btw tahniah dr ezani

    ReplyDelete
  13. @Azhafizah[フィザ] tu la siapa sangka doktor pandai masak..ingat die bz je..eh tapi doktor gg tak bz macam doktor medical.hehe

    ReplyDelete
  14. akhirnya sprti kita sangkakan dr gg yg cool menang.horey2..abg wahi pun ok gak.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!