Wedding Inspiration: Wedding Cakes

1:00:00 PM 17 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


hello si cantik dan si kacak. hehe :)


harini daku rajin google macam-macam dan found this! owh sungguh sangat cantik-cantik kek ni. rasa macam nak kek macam ni je. macam wordless wednesday daku tadi tu. [klik sini] jom layan...:P





peh kreatif beb. ade ke nak makan ni. hehe



wah so sweet! awesome betol kek ni..grr!! nak nangis tengok!


tsk..tsk...tsk..


cukup cukup la tu jijah oi. verangan je lebih. hohoho okeh harapan jelah dapat kek macam tu. yang pasti mahal gilosssssss kan..teheeeeeeee~~


okeh yang pasti untuk seisi upacara potong kek masa wedding daku nanti. kek itu perlulah kek dua/tiga tingkat. mungkin satu kek full dan yang lain-lain cupcake. macam gambar di bawah ni.

no 1

kek full kat bawah. cupcake kat atas.

tak pon

kek full kat atas. cupcake kat bawah.

no 2

awesome okeh! dah macam tema daku ni pinkpurple. hehe

no 3

cupcake susun di bawah. 2 kek di atas. ok gak ni..

no 4

ni lagi gorjes beb. sebab pinky! muahaha ^^


kalau daku nak pilih no 2 kot biar cupcake banyak. sebab nanti kalau daku jumpa time korang datang boleh la bagi sorang satu kan. hehehe cuma kek tu tinggi tak pasti daku sampai nak potong ke tak. kahkahkahkah


okeh nak pilih kek pon rambang mata. kek cantik cantik tapi bukan pengantin dapat makan banyak pon. sob sob. -_-" orang lain yang kebas.. okeh pengantin ni tamakkkkkkkkkk!! kahkahkahkah


ok bye ^_^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik tikah
AUTHOR
1/11/2012 1:22 PM delete

kak jijah mesti rmbang mata nak pilih keke ape untuk sanding t kan. hehe..

Reply
avatar
ainasuhana
AUTHOR
1/11/2012 1:52 PM delete

kek cantik2 nak makan pun sayang kan.

Reply
avatar
1/11/2012 1:57 PM delete

fiza suke kek hijau tu..ada rumah atas die..cantik sangat!ala ala tema garden

Reply
avatar
1/11/2012 2:30 PM delete

mmg cmel2 belaka..pergh..ohsem la weeding jijah t!

Reply
avatar
1/11/2012 2:50 PM delete

suka yg pink tuu ! hehe.. kalau cupcake kt bawah , nnt budak2 curik.. so better fullcake bawah , cupcake atas. hehe :D

Reply
avatar
Oppa Kudin Nz
AUTHOR
1/11/2012 3:02 PM delete

kek yang mana 1 masa wedding dulu?

Reply
avatar
katak comel
AUTHOR
1/11/2012 3:05 PM delete

byknye..nk songlap sume bole x?

Reply
avatar
1/11/2012 3:16 PM delete

yg no.2 tu cantik..yang last tu pun cantik juga..semua pun mmg cantik..rambang mata nak pilih yg mana satu..^^

Reply
avatar
Miss Red
AUTHOR
1/11/2012 4:17 PM delete

Ms As suka yang number 1...unique gile...........pengsan..(^_T)

Reply
avatar
1/11/2012 5:53 PM delete

comeynya kek pink purple tu ngeee ;)

Reply
avatar
Onitsuka_hana
AUTHOR
1/11/2012 5:53 PM delete

hana nak..... semua lah :)

Reply
avatar
mira maisara
AUTHOR
1/11/2012 6:27 PM delete

sungguh awsome! mnt yg bnyk bunge tu..lalala..kalau la dpt..

Reply
avatar
fyna
AUTHOR
1/11/2012 6:56 PM delete

alololo...dear...tomey2 je semua tue..geram pulak..hehehe..

Reply
avatar
cikpjaz
AUTHOR
1/11/2012 8:33 PM delete

wah..cantiknyer,
nak mkan pun fikir 2 kali ni :D

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
1/11/2012 10:46 PM delete

suka no 2 gak!heee ;p

Reply
avatar
1/11/2012 11:41 PM delete

juling mata tgk semua kek ni..huhu..semua cntik2 ha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/12/2012 12:59 AM delete

alamak....semua juling tengok kek..so macamner nak tempah ni..semua cantik! ekeke :p

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!