Wednesday, January 11, 2012

Wedding Inspiration: Wedding Cakes


Assalamualaikum..


hello si cantik dan si kacak. hehe :)


harini daku rajin google macam-macam dan found this! owh sungguh sangat cantik-cantik kek ni. rasa macam nak kek macam ni je. macam wordless wednesday daku tadi tu. [klik sini] jom layan...:P





peh kreatif beb. ade ke nak makan ni. hehe



wah so sweet! awesome betol kek ni..grr!! nak nangis tengok!


tsk..tsk...tsk..


cukup cukup la tu jijah oi. verangan je lebih. hohoho okeh harapan jelah dapat kek macam tu. yang pasti mahal gilosssssss kan..teheeeeeeee~~


okeh yang pasti untuk seisi upacara potong kek masa wedding daku nanti. kek itu perlulah kek dua/tiga tingkat. mungkin satu kek full dan yang lain-lain cupcake. macam gambar di bawah ni.

no 1

kek full kat bawah. cupcake kat atas.

tak pon

kek full kat atas. cupcake kat bawah.

no 2

awesome okeh! dah macam tema daku ni pinkpurple. hehe

no 3

cupcake susun di bawah. 2 kek di atas. ok gak ni..

no 4

ni lagi gorjes beb. sebab pinky! muahaha ^^


kalau daku nak pilih no 2 kot biar cupcake banyak. sebab nanti kalau daku jumpa time korang datang boleh la bagi sorang satu kan. hehehe cuma kek tu tinggi tak pasti daku sampai nak potong ke tak. kahkahkahkah


okeh nak pilih kek pon rambang mata. kek cantik cantik tapi bukan pengantin dapat makan banyak pon. sob sob. -_-" orang lain yang kebas.. okeh pengantin ni tamakkkkkkkkkk!! kahkahkahkah


ok bye ^_^


17 comments:

  1. kak jijah mesti rmbang mata nak pilih keke ape untuk sanding t kan. hehe..

    ReplyDelete
  2. kek cantik2 nak makan pun sayang kan.

    ReplyDelete
  3. fiza suke kek hijau tu..ada rumah atas die..cantik sangat!ala ala tema garden

    ReplyDelete
  4. mmg cmel2 belaka..pergh..ohsem la weeding jijah t!

    ReplyDelete
  5. suka yg pink tuu ! hehe.. kalau cupcake kt bawah , nnt budak2 curik.. so better fullcake bawah , cupcake atas. hehe :D

    ReplyDelete
  6. kek yang mana 1 masa wedding dulu?

    ReplyDelete
  7. byknye..nk songlap sume bole x?

    ReplyDelete
  8. yg no.2 tu cantik..yang last tu pun cantik juga..semua pun mmg cantik..rambang mata nak pilih yg mana satu..^^

    ReplyDelete
  9. Ms As suka yang number 1...unique gile...........pengsan..(^_T)

    ReplyDelete
  10. comeynya kek pink purple tu ngeee ;)

    ReplyDelete
  11. sungguh awsome! mnt yg bnyk bunge tu..lalala..kalau la dpt..

    ReplyDelete
  12. alololo...dear...tomey2 je semua tue..geram pulak..hehehe..

    ReplyDelete
  13. wah..cantiknyer,
    nak mkan pun fikir 2 kali ni :D

    ReplyDelete
  14. juling mata tgk semua kek ni..huhu..semua cntik2 ha

    ReplyDelete
  15. alamak....semua juling tengok kek..so macamner nak tempah ni..semua cantik! ekeke :p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!