Monday, January 9, 2012

Gambar dari OP dah siap! Jom tengok!



Assalamualaikum..


Dah cukup sebulan juga OP daku dah upload gambar masa nikah hari tu. walaupon album tak siap. tak pe janji ada sikit gambar dari OP. hehehe tak sabar sebenarnya nak tengok hasilnya. tu yang suruh OP upload cepat-cepat tu. muahaha^^


sebelum tengok gambar kat bawah ni. Jom ramai ramai LIKE fan page OP daku ni. sesiapa ada event boleh contact OP daku ni keh. confirm terbaik!! sila LIKE sini---> Semiphotographer. OP baru tubuhkan fan page. tu nak korang support OP daku ni. tQ sudi LIKE k :)


kredit gambar Semiphotographer. jom layan...


suke fokus pada cincin tu

 dah halal nak pegang pegang. hehe ^^

last but no least,



paling suke kedua pitca di atas ni. terbaikk!!


more photo LIKE semiphotographer pages. tenQ :)


menanti penuh sabar full album photo from OP. thanks kepada team semiphotographer sudi bekerjasama dengan daku dan asben masa nikah tempoh hari. serius OP ni sangat understanding! gud luck. gud luck in ur bisness broo! gud job ^_^


kat facebook jijah pon dah di upload.jemput tengok. :)

38 comments:

  1. seronoknye jijah..cantik..tahniah2
    jeles2~ hehehe..xsabar jugak nak tgk final outcome gambar kawen jijah.hehe

    ReplyDelete
  2. sweetnyer jijahhhhhhhh!!!!!! da halal kan nk peluk mcm mn pun takpe...kan kan kan...hehehehe

    ReplyDelete
  3. semua gmbr cntik tpi kan kak jijah, kalau sepupu cik tikah yg ambik gmbr, lagi dahsyat kena posing. hahaha..

    ReplyDelete
  4. @dilla nadila dilla lagi cantik..hehe dilla tak sabar..jijah bertripple xsabar nak tgk! haha

    ReplyDelete
  5. @nuyui a.k.a miss YUI maceh syg..:) kalau yui kawen nnt..lagi cantik!

    ReplyDelete
  6. @Honey Sakura @ eiMyLiciOus hehe betol2..dah halal tapi masih malu2 mula2 tu..hehe

    ReplyDelete
  7. @Cik tikah dpt pengantin sporting mesti bertambah best lagi posing macam2 kan..hehe

    ReplyDelete
  8. manisnyeeee jijah..tahniah tau =)

    ReplyDelete
  9. tengok gmbr puan jijah ni, buat i tak sabo plak nak kawen.hahaha

    ReplyDelete
  10. @Munnafendy maceh syg..giliran muna pasni...hehe

    ReplyDelete
  11. cantik la jijah..klu rindu leh tgk pic husben..hik hik ;)

    ReplyDelete
  12. Cantik la gambar :D Sepadan. Tahniah lagi sekali :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Jijah....semoga berbahagia hendaknya sampai bila2... :)

    ReplyDelete
  14. @cikdidasyuhada haaaaaaa.. cepat2 kawen..buat posing macam2 k..hehe

    ReplyDelete
  15. @syuhaidah yup..mmg rindu tgk muka die jer..huhuhu

    ReplyDelete
  16. santek sangat!suke tgk...nanti pm fiza kalau nak ganti gambar kat header dan footer tu ye

    ReplyDelete
  17. @Azhafizah[フィザ] ok jijah email syg..sory menyusahkan..huhuhu

    ReplyDelete
  18. cantik la jijah :)
    suka tgk =)
    rasa nk nikah cpt2 ja..hahaha *perasan tol naiemah!!*

    ReplyDelete
  19. @::♥~naiemah_ramli~♥:: hehe takpe..leh rancang perkahwinan dari sekarang :)

    ReplyDelete
  20. seiras! mcm adik bradik.. hehe

    ReplyDelete
  21. @picairinAlhamdulilah seiras ada jodoh...insyaAllah kekal :)

    ReplyDelete
  22. cantik2 gambarnya..terutama yg bertentangan mata tu..

    ReplyDelete
  23. cantik..muka jijah ngn hubby alike laaa..

    ReplyDelete
  24. juru gambar yg sporting la paling best.dapat yang jenis stress bagai,mau nangis n larikk pakai bju pgantin.hahah

    ReplyDelete
  25. sweet jer cik puan jijah kita ni.. gambar sgt cun sbb pengantin pun cun habis!!

    ReplyDelete
  26. cantiknye gambo kawen jijah :)

    ReplyDelete
  27. tahniah ..cantik pengantin nya:)

    ReplyDelete
  28. tahniah ..cantik pengantin nya:)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!