Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday[2]- Wedding Cakes


Assalamualaikum..





23 comments:

  1. suka yang ke 2 tu...kreatif

    ReplyDelete
  2. kita tengok fabulous cake kat astro..afc channel tu...kagum giler.. Mcm2 design yg pelik2...

    ReplyDelete
  3. syoknya tgkk..pndai bnor yg decorate nie..
    hehe..cik p.azizah nak cmnie ke??

    ReplyDelete
  4. Cantikkkknya kek memula sekali tuu. Tak tergamak rasa nak makan sbb cute sangattt!

    ReplyDelete
  5. Wedding cake yang no 2 nice ! hehehehe... nnt nk buat cmtu laaa ;p

    ReplyDelete
  6. cun melecun.. kek kawen dni biasa je hehe tu pun dah cecah rm120.. nak tempah mahai2 tak cukup bajet. lagipun konfem tak dan pengantin ngap... ;p lepas fotografi sedara mara pakat ngap ;p

    ReplyDelete
  7. Suka tengok kek pengantin yang bertingkat-tingkat. Cukup untuk semua tetamu yang hadir. Pilih yang sedap seiring dengan design kek tu.. hee..

    ReplyDelete
  8. suke kek pertama.. feeling2 long journey~ hehehe

    ReplyDelete
  9. tak silap eimy kan kek mcm nie bwh skali jek betul kek...yg atas2 senget2 tu bukan kek dah....kalo tak mmg jatuh la....hehehehehe

    ReplyDelete
  10. syg nak mkn kalo wedding cake lawa2 cmni...anyway, cake yg no.2 tu mmg stylo

    ReplyDelete
  11. eee..comel sesangat..
    anyway selamat pengantin baru..blom terlambat ag kan..hehe;)

    ReplyDelete
  12. amboi bertingkat2 kek dia nanti..hiihi....

    ReplyDelete
  13. alahaii, cantekk nyee. nak makan pon sayang nii ;)

    ReplyDelete
  14. aida suka no1 tu cantik..yang penting hijau..hehehe

    ReplyDelete
  15. cantik..rasa macamana tak tahu lagi...mungkin sedap kut...

    ReplyDelete
  16. kek yang pertama cantik la jijah :)

    ReplyDelete
  17. @fatin amalina husna tak la...hish org tgk pelik bebnor je..haha

    ReplyDelete
  18. hahaha bukan kek jijah dah ni....:P

    ReplyDelete
  19. kalau naiemah dpt kek2 ni kompom2 naiemah tido ngn kek ni,syg nk mkn..heee =.="

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!