Tuesday, January 10, 2012

Perubahan Blog CikPuan Azizah


Assalamualaikum..


ada sesiapa perasan tak header blog daku dah bertukar wajah. hehe amik mood kawen kejap boleh?? teheee~~


jika sebelum ni gambar kat header daku adalah gambar sebelum kami kahwin jadi harus lah kan bertukar kepada gambar kawen. ye tak. seiring lah dengan status yang dah bertukar tu.. kihkihkih


oh ya ni header sebelum kahwin 



tinggg! ia berubah selepas kahwin


cantik kan kan. ai like giler2 lah..



footer daku gunakan ayat "Hidup biar berbakti walau tak di puji" tetap di gunakan seperti yang lama tetapi gambar footer telah di ubah mengikut header. 


ni footer lama




dan ini footer baru yang telah di ubah suaikan



serius sangat cantik!!


tetibe ai rasa ai sangat cantik dalam blog ni! pangggg!! sila lempang laju laju** kihkihkih


siapa lagi kalau bukan azhafizah.com yang design kan. nampak tu bawah footer nama fiza dah terang-terang di tulis. jika sebelum ni blog daku di make over oleh fiza. kali ni dengan baik hatinya beliau merenovatekan sikit-sikit lagi. Alhamdulilah. syg fiza ketat-ketat.satu-satunya blogger yang banyak tolong daku dalam berblog. terima kasih syg. terima kasih sangat-sangat ^^


budi baik jasa mu akan ku kenang hingga akhir hayat. InsyaAllah.~~



buat b2b kalau korang nak tempah design/blog baru silalah ke azhafizah.com. sure korang puas hati macam jijah ^^

31 comments:

  1. cantiklah... akak pun sk ;-)

    ReplyDelete
  2. seri pengantin menyerikan lagi ^__^.
    kasih diterima.Love you too lah!

    ReplyDelete
  3. serius cantik sangatt!! Hee. Seri pengantin tu bagi kesan menawan kat blog ini. memang gempaq! :D.

    ReplyDelete
  4. best gilaa,, mau kahwin juga laaa... :)
    klo sudi jemput singgah la skali blog sayaa. ;(

    ReplyDelete
  5. seriuss cantek sgt2,,...jeles tau

    ReplyDelete
  6. nice :) suka ayat yg footer tu..

    ReplyDelete
  7. smart2, kene dengan status!!! nnti da ade anak, buat header ade anak plak. :p


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. memang sgt cantik. mcm pelik plak dari cik azizah jadi puan azizah. hehe... btw, footer n header baru sgt cantik :)

    ReplyDelete
  9. hehe..cantik2..
    moga bahagia slamanya..^^

    ReplyDelete
  10. ehh dah tanya kat shout lepas tengok perubahan,baru perasan entry ni.hihihi..terserlah kesengalan ku.hihih

    fizah mmg baik hati n rajin..kemas je dia wat ek.

    nanti de junior,tukar lagi ke jijah?hihi

    ReplyDelete
  11. comel.
    fiza byk tolong I dalam meng-edit blog neh!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulilah terima kasih semua...terima kasih byk2 pada azhafizah.com :)

    ReplyDelete
  13. @MaYa MustWany rasanya tak kot..biarlah kekal begini..chewahh..hehe

    ReplyDelete
  14. sweetnye jijah..ish...jeles2.hehehe

    ReplyDelete
  15. mmg cntik..pasni yui leh tempah kat cik fiza la plak..hihi..comel aje tgk..

    ReplyDelete
  16. samala dni pun nak tukar header dengan gambo kawen gak hik3 cuma tak tuka2 lagi

    ReplyDelete
  17. cntiknyela...nak satu mcm ni boleh x..=)

    ReplyDelete
  18. kite memang plan nak tukar template dua2 blog kite ni~

    ReplyDelete
  19. salam.cantiknye.. camne nak buat macm ni.

    ReplyDelete
  20. @Ardini Humaira tukar jangan tak tukar sis..hehe baru tahu status dah bertukar.. ekeke :p

    ReplyDelete
  21. @birubi order kat azhafizah.com yer :)

    ReplyDelete
  22. kelass kau jahhh hehee...si fiza pun kelassss heheee ^_^

    ReplyDelete
  23. @shida'R dak fiza la paling klassss gitu!!

    ReplyDelete
  24. jijah,cantik la :)
    hee..kretif fiza tu kn :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!