Saturday, July 6, 2013

Fridge Magnet Dari Desa Dairy Farm Kundasang


Baru-baru ni jijah dan suami ada pergi Kundasang makan angin.. makan angin bersama anakanda dalam perut sebelum bersalin. hehehe :)

Singgah kat Desa Dairy Farm tengok lembuu hitam-putih..seperti berada di New Zealand i tell youuu.. Desa Dairy Farm, Mesilau Kundasang ni juga di kenali sebagai Desa Cattle (Sabah) Sdn Bhd. 




Kalau nak tengok Gunung Kinabalu pun boleh nampak dari sini.. Tapi awal-awal pagi lah..Masuk ke bangunan Desa Cattle, boleh beli air kotak susu lembu fresh dan merasa aiskrim susu lembu.. sedappp!




Sebelum balik beli ole-ole fridge magnet buat kenangan.. hehe




InsyaAllah bila anakanda lahir nanti nak jalan lagi ke sini.. ngeee~~



16 comments:

  1. mana gambar lembunya kak jijah? hahaha!

    ReplyDelete
  2. teringin nak pergi jugak.. MBB dah gi.. xaci sungguh.. tahun depan insyALLAH

    ReplyDelete
  3. cuti bertiga ya? Bila nak pi karambunai pulak? ^_^

    ReplyDelete
  4. bestnya dok sabah!!kite dah 2 kali pergi sabah & dah 2 kali pegi desa dairy farm ni..memg cantik sgt, Allah je yg tau betapa suka nya pegi sana :) sejuk lak tu..

    ReplyDelete
  5. serius teringin nak pergi sini. tak dapat pergi new zealand pergi sini pun jadilah haha

    ReplyDelete
  6. Wah bestnyaaaaaaa..

    Jauh tak dari KK ?

    Teringin pulakkkk nak pergiiiii

    ReplyDelete
  7. @aisya ada kat belakang..tp xnmpk sgt la..huhuhu

    ReplyDelete
  8. @Shizan Syafik tahun depan pegi gan baby kan..hee

    ReplyDelete
  9. @imantizz_truper karambunai tu dah selalu lalu dah cuma xsinggah jer..hee

    ReplyDelete
  10. @cha itulah pasal.. semua ada kat malaysia bah..hee

    ReplyDelete
  11. @ayeen luvlie lebih kurang 2jam dr KK nak ke kundasang..

    ReplyDelete
  12. alololor...sweet yer.hihihi..ni nnt tunjuk kat ank jijah time bsar ni mesti dia suke :)

    ReplyDelete
  13. @ayut hahaha dia dah besar xg kundasang lagi agaknya..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!