Fridge Magnet Dari Desa Dairy Farm Kundasang

by - 11:18:00 AM


Baru-baru ni jijah dan suami ada pergi Kundasang makan angin.. makan angin bersama anakanda dalam perut sebelum bersalin. hehehe :)

Singgah kat Desa Dairy Farm tengok lembuu hitam-putih..seperti berada di New Zealand i tell youuu.. Desa Dairy Farm, Mesilau Kundasang ni juga di kenali sebagai Desa Cattle (Sabah) Sdn Bhd. 




Kalau nak tengok Gunung Kinabalu pun boleh nampak dari sini.. Tapi awal-awal pagi lah..Masuk ke bangunan Desa Cattle, boleh beli air kotak susu lembu fresh dan merasa aiskrim susu lembu.. sedappp!




Sebelum balik beli ole-ole fridge magnet buat kenangan.. hehe




InsyaAllah bila anakanda lahir nanti nak jalan lagi ke sini.. ngeee~~



You May Also Like

16 insan comel komen

  1. mana gambar lembunya kak jijah? hahaha!

    ReplyDelete
  2. teringin nak pergi jugak.. MBB dah gi.. xaci sungguh.. tahun depan insyALLAH

    ReplyDelete
  3. cuti bertiga ya? Bila nak pi karambunai pulak? ^_^

    ReplyDelete
  4. bestnya dok sabah!!kite dah 2 kali pergi sabah & dah 2 kali pegi desa dairy farm ni..memg cantik sgt, Allah je yg tau betapa suka nya pegi sana :) sejuk lak tu..

    ReplyDelete
  5. serius teringin nak pergi sini. tak dapat pergi new zealand pergi sini pun jadilah haha

    ReplyDelete
  6. Wah bestnyaaaaaaa..

    Jauh tak dari KK ?

    Teringin pulakkkk nak pergiiiii

    ReplyDelete
  7. @aisya ada kat belakang..tp xnmpk sgt la..huhuhu

    ReplyDelete
  8. @Shizan Syafik tahun depan pegi gan baby kan..hee

    ReplyDelete
  9. @imantizz_truper karambunai tu dah selalu lalu dah cuma xsinggah jer..hee

    ReplyDelete
  10. @cha itulah pasal.. semua ada kat malaysia bah..hee

    ReplyDelete
  11. @ayeen luvlie lebih kurang 2jam dr KK nak ke kundasang..

    ReplyDelete
  12. alololor...sweet yer.hihihi..ni nnt tunjuk kat ank jijah time bsar ni mesti dia suke :)

    ReplyDelete
  13. @ayut hahaha dia dah besar xg kundasang lagi agaknya..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!