Fridge Magnet Dari Desa Dairy Farm Kundasang

11:18:00 AM 16 Comments A+ a-


Baru-baru ni jijah dan suami ada pergi Kundasang makan angin.. makan angin bersama anakanda dalam perut sebelum bersalin. hehehe :)

Singgah kat Desa Dairy Farm tengok lembuu hitam-putih..seperti berada di New Zealand i tell youuu.. Desa Dairy Farm, Mesilau Kundasang ni juga di kenali sebagai Desa Cattle (Sabah) Sdn Bhd. 




Kalau nak tengok Gunung Kinabalu pun boleh nampak dari sini.. Tapi awal-awal pagi lah..Masuk ke bangunan Desa Cattle, boleh beli air kotak susu lembu fresh dan merasa aiskrim susu lembu.. sedappp!




Sebelum balik beli ole-ole fridge magnet buat kenangan.. hehe




InsyaAllah bila anakanda lahir nanti nak jalan lagi ke sini.. ngeee~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
aisya
AUTHOR
7/06/2013 11:57 AM delete

mana gambar lembunya kak jijah? hahaha!

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
7/06/2013 1:46 PM delete

FM sebelah kiri cute..

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
7/06/2013 3:01 PM delete

teringin nak pergi jugak.. MBB dah gi.. xaci sungguh.. tahun depan insyALLAH

Reply
avatar
7/06/2013 6:55 PM delete

cuti bertiga ya? Bila nak pi karambunai pulak? ^_^

Reply
avatar
7/06/2013 8:21 PM delete

bestnya dok sabah!!kite dah 2 kali pergi sabah & dah 2 kali pegi desa dairy farm ni..memg cantik sgt, Allah je yg tau betapa suka nya pegi sana :) sejuk lak tu..

Reply
avatar
cha
AUTHOR
7/06/2013 11:53 PM delete

serius teringin nak pergi sini. tak dapat pergi new zealand pergi sini pun jadilah haha

Reply
avatar
ayeen luvlie
AUTHOR
7/07/2013 8:23 PM delete

Wah bestnyaaaaaaa..

Jauh tak dari KK ?

Teringin pulakkkk nak pergiiiii

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:06 AM delete

@aisya ada kat belakang..tp xnmpk sgt la..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:07 AM delete

@Shizan Syafik tahun depan pegi gan baby kan..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:08 AM delete

@imantizz_truper karambunai tu dah selalu lalu dah cuma xsinggah jer..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:08 AM delete

@♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ kan.. suka suasana nyaman kat sini...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:09 AM delete

@cha itulah pasal.. semua ada kat malaysia bah..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/08/2013 9:09 AM delete

@ayeen luvlie lebih kurang 2jam dr KK nak ke kundasang..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/14/2013 9:52 PM delete

alololor...sweet yer.hihihi..ni nnt tunjuk kat ank jijah time bsar ni mesti dia suke :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/15/2013 11:49 AM delete

@ayut hahaha dia dah besar xg kundasang lagi agaknya..hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!