Eksited tengok blog di Make over

4:00:00 PM 32 Comments A+ a-



Assalamualaikum...


boleh tak daku luahkan rasa eksited daku ke ladang gandum yang luas tak terperi tu.~~ entah kenapa rasa eksited lain macam *lebih eksited dari abg navy katakan mahu meminang daku! teheeeeeeee :p* daku sedar ramai jugak eksited nak tahu sebenarnya. cepat buat muka eksited sekarang! wink wink wink.


ape yang korang perasan macam dalam entry sebelum ni? testing testing itu dia. daku tak tahu kenapa tiba-tiba je rasa ni bukan blog daku! pagi tadi buka je blog.. biar betik! betul kaaaaaaaaaa....??


ahhh!! banyak betol iklan kan untuk tahu ape yang berlaku sebenarnya. haha mengada-ngada cik jijah ni oi!


baiklah baiklah.. rasa eksited yang tak ketahuan hala tu terjadi apabila blog ini sudah bertukar wajah! yehaaaaaa! dabedabeduu~~ sila lempang muka eksited bagai ni! muahaha ^^


maka adik adik kakak kakak abang abang sila muntah hijau apabila daku mengumumkan bahawa blog daku sangat cantik sekarang ni! kahkahkahkah lempaaaaangggg **


blog ni telah di reka cipta khas dari blogger yang tak asing la daku nak cakap oi. korang mesti kenal punya! dah banyak blog beliau design dengan sangat cantik!! rata rata semuanya puas hati dan oh sungguh gorjessssss jatuh cinta sama kau!


persembahkan ini tuan yang telah make over blog super jijah!! blog super?? perasaannn jap*





daku memberikan idea ciput je pada cik fiza. yang lain memang idea cik fiza sepenuhnya. kesian die perah keringat membanting tulang demi menyiapkan make over blog sumbing ni. eh macam tu pulak. hehehe


oke jangan tanya kenapa daku letak gambar mamat mane atas tu. muahaha ^^ saja mahu mengedikkan diri nak tepek gambar die sekali kat atas tu. oh first time letak gambar bersama oke sebab mood gatai hampir tiba. pengsaaaaaann! mungkin ada sesuatu untuk di kongsi?? hehe oh lom tiba masanya lagik untuk di war warkan .ececeh..





header yang gorjesss!!


"Perjalanan Seribu Batu bermula dari satu langkah" amat mendalam bagi daku. setiap kehidupan,masa depan yang mendatang bermula dari 1 langkah bukan. bermula dari 1 langkah untuk maju ke depan. daku bakal meneruskan kehidupan baru selepas ini. hehe teeeeeeettt!!


ini footer oke


footer daku gunakan ayat "Hidup biar berbakti walau tak di puji". hal ini sama seperti blog daku. daku suka berkongsi ilmu yang daku dapat, langsung tak mengharapkan pujian semata-mata. biarlah ikhlas segalanya. baru lah mendapat keBERKATan. janji happy dalam berblogging. aikkkkk tiba-tiba mood sayu pulak! derrmmmm -_-


ok sudah sudah. mood kelaut pulak nampaknya.


berbalik pada design menu tab tak banyak berubah dari asal. seperti mana ada eTIPS,eMEDIK,eCINTA sebelum ni. cuma sekarang design lebih cantik teratur! dan jugak buat pertama kali daku ada banner,signature serta watermark yang gorjesss! daku suke suke dan suke! makin bertambah sayang pada blog ni. oh ya..perhatian pada blogger.com!! jangan remove lagi blog daku! sudahnya mahu menangis air mata darah nanti. *ok tipu!


rasanya daku patut la beredar sekarang dari menaip sebelum korang muntah pink pulak! hahahahaha jeles ke? silalah jeles dengan memberikan komen sejujur hati! hahaha


terima kasih buat pengarang jantungku FIZA. ececeh. *ayat bodek* telah melaksanakan impianku menjadikan blog ni lebih cantik! makin seronok nak berblogging bersama-sama semua! amat puas hati dengan layanan,tunjuk ajar,idea yang bernas dan akhirnya penciptaan design yang sangat gorjess!!


berminat nak macam ni jugak?? sila lah jangan malu-malu pergi ke blog sihati merah jambu ni! tapi tolonglah jangan lebih cantik dari daku oke! hahahaha lempaaaaaaanggggg*!!


sekian ^^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

32 insan comel komen

Write insan comel komen
10/25/2011 4:04 PM delete

tetap cun syg!!

tak sbr menanti berita selanjutnya..heheh..

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
10/25/2011 4:13 PM delete

memang cun habis blog cik azizah kita ni.. lagi2 sebab warna pink! akk suka ok!!

Reply
avatar
Nur Auni
AUTHOR
10/25/2011 4:25 PM delete

cantik..nk buat jugak mcm tu..
tp x pndai la kak..huu.tolong ajarkan buat banner..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 5:33 PM delete

@Nur Auni: alamak yunk! ni buat akak buat sendiri. ni fiza yang buatkan!

Reply
avatar
yana
AUTHOR
10/25/2011 5:34 PM delete

chanteq sgtt!! ehem2..tiba2 lapaq nasik minyak ni kak jijahku syg..hehehe :D

Reply
avatar
blogtilldrop
AUTHOR
10/25/2011 6:10 PM delete

wow..nice blog...header

Reply
avatar
..cik gugu..
AUTHOR
10/25/2011 6:10 PM delete

jeles2~~ *sambil hentak2 kaki ;p

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
10/25/2011 6:22 PM delete

mcm nak kena tukar je cik azizah kepada puan azizah tak lama lagi tu...hehehehe :)

Reply
avatar
CintaKhadijah
AUTHOR
10/25/2011 6:28 PM delete

pink~~ sejuk mata memandang! ^^p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 6:28 PM delete

@..cik gugu.. jangan la begitu yunk! blog kamu pon cantik! hehe

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
10/25/2011 6:37 PM delete

blog awesome..mmg superb lah!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 6:41 PM delete

@ecadwinkyasha xpe2 even dah kawen pon masih cik lagi okeeee!! hahaha lempanggg*!!

Reply
avatar
cikpjaz
AUTHOR
10/25/2011 6:58 PM delete

comenye header!! ^____^ nampak muda lagi..hehehe

Reply
avatar
Puanbee2
AUTHOR
10/25/2011 7:22 PM delete

cantik theme ni .. suka juga tengok!

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
10/25/2011 7:23 PM delete

ok, baru je perasan footer tu..hehe..cun2 template baru ni..boleh la join contest yg shida tag tu :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 7:26 PM delete

@cikpjaz hehe muda ke..boleh la dah 23tahun pon...lalala :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 7:27 PM delete

@Wanie kita join sesama eh wanie..hehe

Reply
avatar
10/25/2011 7:28 PM delete

lawa la .. jeles kak ... mahal tak tempah ..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 7:41 PM delete

@halila Ibrahim akak berpatutan jugak sebab puas hati cantik kan! hehe

Reply
avatar
10/25/2011 8:00 PM delete

cantiknya!!

pink! i loike!

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
10/25/2011 8:15 PM delete

cuunnnnnnnnyyyeerrrrr...feewitttttt..nak jugakkkkkk. bbbluuweekkkk... dh muntah pink nie. ekekeke

Reply
avatar
10/25/2011 8:20 PM delete

Terima Kasih cik jijah..wahh ni macam promote pulak ni..manis la cik jijah..kencing manis kang :p takpe..jijah kan misi personal Fiza kan..hikhik..tbe je kan

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
10/25/2011 8:32 PM delete

umang aii ekau jijah..make over ke ekau yg over excited ni..kah kah

Reply
avatar
10/25/2011 9:00 PM delete

comelnya blog jijah ni
sedap mata memandang :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 9:27 PM delete

@Cikgu Jaja™ jap nak amik bekas tadah muntah. biar muntah sebaldi. hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 9:29 PM delete

@Azhafizah[フィザ] boleh jerk. nak manis lagi kita tambah lolipop nak. suka tak..weee~~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/25/2011 9:29 PM delete

@kiz dua2 sekali bro....tapi jijah yg banyak eksited lah..muahaha ^^

Reply
avatar
Syuxer
AUTHOR
10/25/2011 11:36 PM delete

pink gitu heheh..:)..cantik blog neh..terserlah ciri2 kewanitaan..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
10/26/2011 12:47 AM delete

@Syuxer ciri2 kewanitaan? hehe umo makin dewasa dah syuk. memang patut pon design lebih feminin...hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!