Monday, March 19, 2012

Ahhhhh!! Double Duty l Syif Pagi dan Malam



ahhh! memang monday bluesss ok. 
hari ni terpaksa buat double duty gara-gara kekurangan staff bekerja.
masuk syif pagi 7am-2pm
kalau sempat nak tidoo lamaaaaaaaaa
then masuk syif malam pula 9pm-7am!


superrrrrrr mengantookkk giler kot malam nanti...
hope patient tak ramai dan wad tak busy hari ni....T___T
confirm kepala misi ting tonggg!!
jangan misi penggggsaaaaaaaann sudah la. kuikuikui


disebabkan buat double duty gua nak minta claim cuti atau claim duitt!! ahh tak kira!! lalala :p


mungkin tak dapat nak bw n komen blog korang. so jaga blog jijah baik2 oke. papai!!





10 comments:

  1. hehee..jiejah awat kena duty smpai mcm tu? amik cuti amik cuti xkire hehehee...

    ReplyDelete
  2. aloh aloh..tgk muke misi tu..hehe

    ReplyDelete
  3. adoi......kesian

    tabah dan sabar je la

    ReplyDelete
  4. kalau la jijah nurse sis,mesti best..:)

    ReplyDelete
  5. Extra duty dapat extra moneylah..hehehe

    ReplyDelete
  6. ciannya..siap dh wat 3 muka tuh msti dh thp gaban penat n ngantuk tuh.hihihi

    ReplyDelete
  7. wahh memang penat laa kan..

    1 ari 2 kali duty..hee..claim duit..:D

    ReplyDelete
  8. @Juliet_iRa~" tak leh nak claim cuti..kena claim duit la nampaknya..huhuhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!