Sunday, March 25, 2012

Majlis Pertunangan Irma Hasmie & Reza Syah Azmeer


wowww memang manis gila Irma Hasmie sejak bertudung ni. makin jelita dan menawan. hehe tahniah kerana selamat menjadi tunang kepada ahli perniagaan Reza Syah Azmeer Dato' Mohd Redzuan 31tahun.


Irma Hasmie Diikat Sehingga Julai Ini

busana biru ni sangat cantik dan pemilihan warna yang lembut sesuai dengan Irma. Busana ni di reka oleh Hatta Dolmat. Irma menerima sebentuk cincin berlian yang di sarungkan oleh bakal ibu mertua Datin Azizah Osman.




Irma juga menerima tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki berupa buah-buahan, kek, manisan kurma, sejadah,persalinan dan set mandian.

Pihak Irma turut berbalas hantaran sebanyak sembilan dulang seperti set mandian, persalinan, manisan, kek, sejadah, pencukur, buku-buku keagamaan dan sireh junjung.


Irma Hasmie Diikat Sehingga Julai Ini





Irma dijangka bakal menamatkan zaman bujangnya pada 1 Julai 2012.


tahniah2 di ucapkan! selamat pengantin baru in advance :))


sumber syokkahwin dan OP Irma



18 comments:

  1. Sangat2 sweet kan?baju dia pun, perghhh....:-)

    ReplyDelete
  2. Semalam dah tgk kat twitter wardina.Cantikkan irma.

    ReplyDelete
  3. irma ni cantik sangat2 bila pakai tudung

    ReplyDelete
  4. Busana yang cnatik disarungkan oleh irma yang cantik.Gojeslah!Tahniah kepada Irma dan tunangnya.

    ReplyDelete
  5. cantiknya :D nak kawen gak la. hehehe

    ReplyDelete
  6. baju kak irma sgt cantik.. selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  7. cantik sangat kan kak..
    bilelah sy nak mcm tu hee

    ReplyDelete
  8. mekap dia simple je kan..tapi baju..fuh..superb

    ReplyDelete
  9. cantik kan irma suke imej dis skg ^_^

    ReplyDelete
  10. haaa dpt gak tgk pic clear..smlm tgk pic kat abg nara gelap sikit..xclear.

    chomel sungguh irma..bertuah badan.suka2

    ReplyDelete
  11. cantek!!! jatuh hati ! hehe

    ReplyDelete
  12. sweet sgt irma..hantaran pon dekorasinya cantikk sekali!haha ;p

    tahniah irma!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!