Lelaki Yang Patut Korang Putuskan Hubungan!!

1. Lelaki yang sering mengucapkan kata sayang tetapi tidak mahu atau tidak bersedia untuk menjalinkan hubungan yang lebih serius walaup...1. Lelaki yang sering mengucapkan kata sayang tetapi tidak mahu atau tidak bersedia untuk menjalinkan hubungan yang lebih serius walaupun anda sudah mengenalinya sudah bertahun-tahun. Ini bermakna bahawa anda bukan orang yang diinginkannya. Mungkin anda juga tiada di dalam kamus hidupnya.

2. Lelaki yang sentiasa menghubungi anda tanpa mengira waktu. Selalunya lelaki jenis ini akan mengeluarkan kata-kata manis apabila dia sangat memerlukan anda. Tetapi apabila anda memerlukannya dia langsung tidak muncul atau memberi banyak alasan untuk mengelak.

3. Lelaki yang selalu mengajak anda keluar hanya sebagai teman tetapi mesra. Kemana sahaja hanya anda berdua. Ibarat merpati dua sejoli dari pandangan orang lain. Malangnya dalam hati lelaki itu tidak terdetik langsung untuk mengisi anda dalam ruang hatinya yang kosong itu. jangan buang masa anda dengan lelaki seperti ini.

4. Lelaki yang sudah mempunyai kekasih hati tetapi tetap mahukan anda. Selalunya lelaki jenis ini mempunyai ramai teman wanita dan hanya mahu memenuhi nafsunya sahaja.

5. Lelaki yang hanya memandang dirinya sahaja yang betul. Pandangan dan apa yang dibuat anda adalah salah. Selalunya ketika menjalinkan hubungan dengan lelaki jenis ini anda sering dimarahi atau ditengking kononnya anda saja yang bersalah dalam sesuatu hal. kadang kala hal yang kecil juga diperbesarkan.


You Might Also Like

10 insan comel komen

 1. alhamdulillah .. dia ta begini lorh ;)

  ReplyDelete
 2. setuju dgn statement di atas~!! =)

  *kita doakan jijah cpt2 pregnant okeh!!* ^___^

  ReplyDelete
 3. fuhh mas baca sambil terangguk2..betul2.

  ReplyDelete
 4. Ya Allah, jodohkan lah kami dengan lelaki yang boleh bimbing kami ke jalan yang Engkau redhai. (untuk org yg xkwen lgi ke.) Moga cik jijah dah suami kekal selamanya. :)

  ReplyDelete
 5. Alhamdulillah ym sudah dijodohkan dgn lelaki yg tkde ciri mcm kat atas tuh.:-)

  ReplyDelete
 6. baguslah info ni jiejah..hehe..

  ReplyDelete
 7. semoga lelaki2 diatas x menghampiri sy :)

  ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!