Majlis Perkahwinan Ana Raffali & Ahmad Aznaim

9:00:00 AM 8 Comments A+ a-



Ana raffali selamat di ijabkabulkan dengan Ahmad Aznaim pada 25.2.12 jam 11.50pagi. time tu jijah tengah bersiap siap untuk wedding jijah..weee~~

Pihak lelaki menghantar 7 dulang hantaran berupa sirih junjung, coklat, telekung, minyak wangi, manisan, gelang tangan perak & wang hantaran & mas kahwin sebanyak RM11,412.

Pihak perempuan membalas dengan 9 dulang hantaran berupa bunga rampai, buah, kek, dompet, kamera, iPad, jam tangan dan minyak wangi, sebentuk cincin & sirih junjung.


gambar persandingan ana raffali




Tahniah Anaim. sama lah tarikh wedding kita. hehe 
Semoga bahagia hingga akhir hayat :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
lisa
AUTHOR
3/04/2012 9:34 AM delete

cantik baju dia :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
3/04/2012 11:16 AM delete

lawa gile ana bertudung...

Reply
avatar
Saddila
AUTHOR
3/04/2012 12:10 PM delete

huarghh awesome gila. tapi lagi suka tgk kak jijah dgn husband :)) wink2

Reply
avatar
3/04/2012 3:43 PM delete

Cantik sangat tema warna dia..jarang jarang orang buat warna grey..semoga berkekalan bahagia hendaknya.aminn

Reply
avatar
AiedaHaliena
AUTHOR
3/04/2012 5:50 PM delete

Ana raffali cute sgt bila bertudung. Nampak lainn :)

Reply
avatar
AiedaHaliena
AUTHOR
3/04/2012 5:50 PM delete

Ana raffali cute sgt bila bertudung. Nampak lainn :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
3/04/2012 6:36 PM delete

sempoi je wedding dia hehee ^_^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/04/2012 7:11 PM delete

comey pulak warna grey ni kan...:))

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!