Projek 100 Blogger oleh Broframestone

11:00:00 AM 9 Comments A+ a-


Rata-rata ramai blogger mengenali Broframestone. baru baru ni bro mengendalikan Projek 100 Blogger untuk tujuan pengiklanan. 100 blog yang di pilih akan menjadi medium pengiklanan untuk produk produk mereka.


Anda hanya perlu menulis dan mempromosikan klient yang akan bro dapatkan dan semestinya anda di bayar dengan pendapatan berbaloi baloi bagi yang ingin menjana pendapatan melalui blog.


Syaratnya:

1. Trafik sehari minimum 500 uv sehari
2. Setiap post entry, mendapat minimum 5-10 komen dari pembaca.
3. Blog personal, bukan copy paste/politik
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan
5. Blog du update sekurang kurangnya  4 entry seminggu
6. Menetap di Malaysia dan warga negara
7. Komited dan sanggup menumpukan perhatian kepada Projek 100 Bloggers



siapa yang cukup syarat boleh la join Projek 100 Blogger oleh Broframestone di link ini.



jika ada rezeki. mudah mudahan terpilih :)



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
azam
AUTHOR
3/15/2012 11:18 AM delete

tak layak...uv tak cukup.....200 je sehari ....hahahaha

kadang² seribu

Reply
avatar
3/15/2012 11:23 AM delete

InsyaAllah ada rezeki tu..All the best Jijah.

Reply
avatar
cik faye
AUTHOR
3/15/2012 11:25 AM delete

insya allah ada rezeki jijah, tak ke mana...tgk jijah pun rajin update hehehe...go jijah go :p

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
3/15/2012 11:13 PM delete

shida mungkin xlayak sbb masih newbie hehe ^_^

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/15/2012 11:41 PM delete

akak layak gak kan..
mas memang tak la..hihihi

Reply
avatar
3/16/2012 3:32 PM delete

@shida'R newbie la sgt! wueekkk :p

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
3/16/2012 5:28 PM delete

wahhh..untung ne..byk rezeki ble dpt....eca surrender..500uv sehari xdpt.. :(
paling 200-300 je :(

Reply
avatar
3/17/2012 11:06 AM delete

zuan ada cek kat list bro tadi, tahniah kerana terpilih :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!