It's time buka hadiah! weee~~

3:00:00 PM 20 Comments A+ a-




sebahagian hadiah dari kawan-kawan di rumah jijah ^____^ lebih dari 30 hadiah sempena majlis perkahwinan kami. Alhamdulilah :)

di sebabkan rumah dah takde perabot nak letak hadiah hadiah ni maka jijah beli satu almari khas untuk letak hadiah kawen ni. nanti ada rumah sendiri kena la pindah semuanya ke rumah sendiri. ekeke :p~~



almari berharga RM280 dah full house ^_^


inilah sebahagian hadiah hadiah dari kawan kawan jijah dan zul serta saudara mara :) paling banyak yang jijah dapat set gelas dan pinggan ^_- tapi yang paling terbaik sekali jijah dapat sudip,sudu,garfu,kuali,periuk,pisau dan papan pemotong dari kawan kolej. memang terbaik! ai suka nok!!



yey!! tak perlu beli barang kelengkapan rumah nanti. semuanya lengkap :) 


jijah dan zul ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi meraikan majlis kami dan bagi kami hadiah di majlis perkahwinan kami ini -_-"



jijah doakan semoga korang di murahkan rezeki dunia dan akhirat :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
..cik gugu..
AUTHOR
3/01/2012 3:15 PM delete

untunglah .. tu maknanye kne rjin msk ;)

Reply
avatar
3/01/2012 3:18 PM delete

byknya hadiah dia..bgus kan..keperluan rumah semua tu..

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
3/01/2012 3:21 PM delete

wah banyaknya hadiah..

Reply
avatar
3/01/2012 4:03 PM delete

mencari cari dimanakah hadiah fiza tu.shhh...diam diam je..hehehe..seronoknya banyak dapat hadiah tu..mostly brg dapur..memang kene rajin turun dapur lah pasni jijah

Reply
avatar
UyaRayza
AUTHOR
3/01/2012 5:14 PM delete

wahhh byk tue hehehe..hadiah2 uya pn still lagi berlonggok tepi tangga kat rumah..hadiah majlis tandang pun same..nnti dh pindah rumah baru mengangkut..uya idamkan set pisau sebab semua dah lengkap..tp x ade pun set pisau hahaha..so yg tue beli sendiri..

Reply
avatar
UyaRayza
AUTHOR
3/01/2012 5:14 PM delete

wahhh byk tue hehehe..hadiah2 uya pn still lagi berlonggok tepi tangga kat rumah..hadiah majlis tandang pun same..nnti dh pindah rumah baru mengangkut..uya idamkan set pisau sebab semua dah lengkap..tp x ade pun set pisau hahaha..so yg tue beli sendiri..

Reply
avatar
Farah Adila
AUTHOR
3/01/2012 6:26 PM delete

mak oiiiiiiiii,
byknye hadiah...
bestnya dpt hadiah...:)
SELAMAT PENGANTIN BARU

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
3/01/2012 6:50 PM delete

nak carik mana adiah yg aku bg ari tuh..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/01/2012 7:00 PM delete

@Azhafizah[フィザ] kuikuikui kalau ada rumah sendiri kan best...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/01/2012 7:01 PM delete

@UyaRayza hehe set pisau tu pon hadiah ganjil. member yg dah kawen yg bagi..hehe die macam tahu2 je nak lengkapkan set barang dapor dengan bagi set pisau ni..heee~~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/01/2012 7:02 PM delete

@AYuNG ni mesti ayung tak letak nama. tak pon nama full jijah tak tahu..hahaha :p sebab tak jumpa nama ayung..T_T

Reply
avatar
hudahassan ^^
AUTHOR
3/01/2012 8:20 PM delete

tahniah kak . best nye . hope heppy selalu :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
3/02/2012 12:16 AM delete

untung org kawen kan.. byk dpt adiah..hihii

Reply
avatar
syafiqakarim
AUTHOR
3/02/2012 12:41 AM delete

hihi..ni jles nii
tahniah tau...

Reply
avatar
beLLa
AUTHOR
3/02/2012 1:46 AM delete

sonoknye dpt banyak adiah. kte nak doakan jijah pregnant ni. hihi :)

Reply
avatar
Munnafendy
AUTHOR
3/02/2012 12:15 PM delete

tahniah jijah! =)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/02/2012 4:30 PM delete

@IntaNBerliaN ala pas akak bersalin nnti..banyak gak dapat hadiah baby :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/02/2012 4:30 PM delete

@beLLa terima kasih yang..doakan jijah yer :)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/02/2012 10:25 PM delete

sllunya mmg gelas la paling fav kan.tpi kwn2 skrja akak mas,dh planning xkn bg mcm tuh..smua brg pnting,priuk,blnder,rdio, dpor, microwvs,smua lgkap dh..hahaha..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/16/2012 6:15 PM delete

@MaYa MustWany hehe sebab dorang dah kawen n ada pgalaman nak bagi ape hadiah..hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!