Henna

2:30:00 PM 20 Comments A+ a-



kali ni nak update entry laju laju tentang henna. oh ya sebelum ni jijah ada update tentang henna kan. baca entry sini. ramai prihatin dan sudi carikan jijah stiker henna. terima kasih :) 

Alhamdulilah jijah terima hadiah stiker henna ni dari ecadwinkyasha. terharu sangat dari sabah beliau sudi cari,beli dan poskan untuk jijah. terima kasih eca!!




Akhirnya dapat jugak henna stiker ni. mudah dan jimat di lakukan! harga?? rm5 je satu kertas atas ni. hohoho sangat murah bukan. tak perlu membazir berpuluh semata-mata henna ni. huhuhuhu 


jom tengok persiapan henna jijah :)




jijah buat henna ni jumaat malam pas habis kenduri doa selamat rumah jijah. memang kelam kabut time tu. mata dah mengantok giler tapi gagahkan juga pakai henna dan inai ni. padahal esok pagi nak marhaban dan majlis kawen jijah. hohoho

keesokkannya sebelum khatam AlQuran sempat kaoo duduk atas pelamin ni. wakaka :p





sekian review tentang henna :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
3/05/2012 2:33 PM delete

wahhh best jugaq ade inai mcm tu erk :)

Reply
avatar
3/05/2012 3:00 PM delete

cantik..tapi macam remeh je nak memakainya tu.

Reply
avatar
3/05/2012 3:03 PM delete

kalo upah org lukis mau bayar beratus-ratus...sngkn guna sticker ni yg xpndi melukis pun bleh wt cntik2

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
3/05/2012 4:40 PM delete

mudah kalu guna camni kan.. cantiklak tu...

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
3/05/2012 4:45 PM delete

dolu2 teringin gak pakai time wedding, tp time tu ssh lagi nak jumpa cenggini.teringat pulak YM pakai inai expired sehari sebelum wedding, cesss!sudahnya, kaler kuning koo...hudosss.nasib baik la 3 jam sblm wedding mak sedara offer Inai yang dia beli kat mekah, sekejap je merah menyala koooo...hehe, miracle!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2012 5:19 PM delete

@Azhafizah[フィザ] hehe kena betol2 teliti nak buatnya. hoho

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2012 5:20 PM delete

@OdahOne OdahOneBizz jijah ada tanya kedai..mahu 100++ dua belah tangan..mahal giler..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2012 5:20 PM delete

@IntaNBerliaN untuk pakai sendiri boleh la kak..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2012 5:21 PM delete

@YaYaNsMuM wow terbaik! jijah nak pakai pagi tu tak sempat sebab ada khatam pula..huuuuu kalau tak mesti double merah..hee

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
3/05/2012 5:27 PM delete

Sempoii..laaa...ready made...

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
3/05/2012 5:34 PM delete

xterang lah..mesti xlama ne kan.ataupun xletak byk inai tue....eca buat smlm time tym nengok mentor..hari ne dah pudar.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2012 5:52 PM delete

@WuMing yup janji cut cost!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/05/2012 5:53 PM delete

@ecadwinkyasha memang buat tak lama..heee...inai pon xletak banyak takut hitam...

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
3/05/2012 6:19 PM delete

tpi kalau lagi pekat, lagi cantik :)

Reply
avatar
Nad Omar Saja
AUTHOR
3/05/2012 9:21 PM delete

wahhhh ! canteks . :)

semogaa berkekalan hingga akher ayat cik jijah:)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/05/2012 11:38 PM delete

masa dulu2 kan..mas ingat sticker tuh just tampal..n siap.hhahaha..

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
3/06/2012 12:26 AM delete

hehee..mmg supersaver lah jiejah hehee ^_^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/06/2012 8:04 AM delete

@shida'Rngeeee~~ pengantin berbajet katakan..hohoho

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!