Monday, March 5, 2012

Henna



kali ni nak update entry laju laju tentang henna. oh ya sebelum ni jijah ada update tentang henna kan. baca entry sini. ramai prihatin dan sudi carikan jijah stiker henna. terima kasih :) 

Alhamdulilah jijah terima hadiah stiker henna ni dari ecadwinkyasha. terharu sangat dari sabah beliau sudi cari,beli dan poskan untuk jijah. terima kasih eca!!




Akhirnya dapat jugak henna stiker ni. mudah dan jimat di lakukan! harga?? rm5 je satu kertas atas ni. hohoho sangat murah bukan. tak perlu membazir berpuluh semata-mata henna ni. huhuhuhu 


jom tengok persiapan henna jijah :)




jijah buat henna ni jumaat malam pas habis kenduri doa selamat rumah jijah. memang kelam kabut time tu. mata dah mengantok giler tapi gagahkan juga pakai henna dan inai ni. padahal esok pagi nak marhaban dan majlis kawen jijah. hohoho

keesokkannya sebelum khatam AlQuran sempat kaoo duduk atas pelamin ni. wakaka :p





sekian review tentang henna :)


20 comments:

  1. wahhh best jugaq ade inai mcm tu erk :)

    ReplyDelete
  2. cantik..tapi macam remeh je nak memakainya tu.

    ReplyDelete
  3. kalo upah org lukis mau bayar beratus-ratus...sngkn guna sticker ni yg xpndi melukis pun bleh wt cntik2

    ReplyDelete
  4. mudah kalu guna camni kan.. cantiklak tu...

    ReplyDelete
  5. dolu2 teringin gak pakai time wedding, tp time tu ssh lagi nak jumpa cenggini.teringat pulak YM pakai inai expired sehari sebelum wedding, cesss!sudahnya, kaler kuning koo...hudosss.nasib baik la 3 jam sblm wedding mak sedara offer Inai yang dia beli kat mekah, sekejap je merah menyala koooo...hehe, miracle!

    ReplyDelete
  6. @Azhafizah[フィザ] hehe kena betol2 teliti nak buatnya. hoho

    ReplyDelete
  7. @OdahOne OdahOneBizz jijah ada tanya kedai..mahu 100++ dua belah tangan..mahal giler..

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN untuk pakai sendiri boleh la kak..

    ReplyDelete
  9. @YaYaNsMuM wow terbaik! jijah nak pakai pagi tu tak sempat sebab ada khatam pula..huuuuu kalau tak mesti double merah..hee

    ReplyDelete
  10. Sempoii..laaa...ready made...

    ReplyDelete
  11. xterang lah..mesti xlama ne kan.ataupun xletak byk inai tue....eca buat smlm time tym nengok mentor..hari ne dah pudar.

    ReplyDelete
  12. @ecadwinkyasha memang buat tak lama..heee...inai pon xletak banyak takut hitam...

    ReplyDelete
  13. tpi kalau lagi pekat, lagi cantik :)

    ReplyDelete
  14. wahhhh ! canteks . :)

    semogaa berkekalan hingga akher ayat cik jijah:)

    ReplyDelete
  15. masa dulu2 kan..mas ingat sticker tuh just tampal..n siap.hhahaha..

    ReplyDelete
  16. hehee..mmg supersaver lah jiejah hehee ^_^

    ReplyDelete
  17. @shida'Rngeeee~~ pengantin berbajet katakan..hohoho

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!