Wednesday, March 7, 2012

Hadiah dari Blogger Yui :)




woooww comey sungguh bantal kraf ni kan. bangga jijah dengan kreativiti blogger yui. mane tak nya dia mampu hasilkan bantal kraf secomey ni. jijah pon tak sekreatif ni ok.


ni merupakan hadiah kahwin jijah dari yui. even yui tak dapat hadir tapi awal-awal lagi dia dah pos hadiah ni. terbaik lah yui! tepat pada masanya. teheeeeee~~




 tarikh tu paling di ingati seumur hidup jijah di mana jijah selamat di ijabkabulkan dengan suami tercinta :)


terima kasih banyak banyak yui sudi buatkan bantal secomel ni. semoga Allah merberkati yui dan di percepatkan jodoh dengan encik apek. ngeeeeeee~~ 


Jom ke BLOG YUI :)


jijah join contest. tolong jijah like sini
1. Like MDNOORPHOTOGRAPHY2. Like Photo Jijahtq semua -_-"


7 comments:

  1. hihi..amiinn..doakan kami berdua ea ..

    alhmdulillah jijah suka.. giler yui pkir nak bg apa dear..

    terkilan skit tak dpt hadir kenduri jijah..

    ReplyDelete
  2. hadiah exclusive dan limited ni.cantik yui buat.

    ReplyDelete
  3. @nuyui a.k.a miss YUI takpe syg..kenduri yui..insyaAllah jijah datang yer :)

    ReplyDelete
  4. @Azhafizah[フィザ] tu lah..yui memang berbakat n kreatif macam fiza :)

    ReplyDelete
  5. letak kat kete pun cute gak tuh..
    lepas ni yui n fizah la kan..hoyeh2..hihihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!