Saturday, June 29, 2013

Bonet Depan My Persona Elegance Kena Langgar


sedih sangat my PE kena langgar bonet depan...huhuhu
setiap kali suami belayar pasti ada je yang tak kena..
kesiann dia risau daku sorang sorang kat sini bila ada masalah camni...

actually kena langgar masa jijah takde..
maybe driver tu nak revers kereta dia terlanggar kereta jijah... huhuhu




tengok la bonet depan tu langsung tak leh tutup dah..
nak kena ketuk la nampaknya ni... kalau ketuk pasti bertompok my PE nanti tu...
buruk lah kereta jijah nanti...huuuuuuu :(

suami suruh tunggu bila dia balik belayar..
tapi jijah risau dia marah bila nampak nanti..
hari tu pon dah bising bila jijah bagitahu.. risauu pula jijah.. wuaaaa T___T

kat mane nak hantar baiki kat sabah ni... susah nak cari workshop!!




15 comments:

  1. laa kesiannya takpe tunggu hubby balik la repairkan. awk tu dhla preggy tunggu dia settlekanla

    ReplyDelete
  2. alahai.
    bersabar la dik.bnda dah jadi.
    kena langgar kat mana?
    kat area rumah atau parking kat tempat ata luar?

    cer tanya eca :)

    ReplyDelete
  3. @cha huhuhu taknak meyusahkan dia sebenarnya.. takut kena marah..

    ReplyDelete
  4. @QasehnyaRania kena langgar masa parking kat tempat keje. balik2 tengok kete dah jadi camni..huuu

    ReplyDelete
  5. @Isabel Diaz akak xde masalah.. sebab time tu akak xde.. kira ni langgar lari la..

    ReplyDelete
  6. sabar la yer jijah....tunggu jela shafiq ye balik..nnt jijah bt sendiri lg la dia bising..insya Allah nnt mesti ada tmpt yg shafiq tahu nak hantar ye :)

    ReplyDelete
  7. @ayutharap2 camtu la yunk... risau nak balik kg ni kete pulak buat hal..huhuhu

    ReplyDelete
  8. teruknya orang tu... takpe2.. what goes around comes around.. sabar eh jijah

    ReplyDelete
  9. Org yg langgar tuh xtry cri jijah ke...yela dh langgar keta org kne la btanggungjawab kan

    ReplyDelete
  10. sapelah yg jht sgt biar tros mcm tu..hampeh punya org.

    ReplyDelete
  11. Alahai... sayangnya... emmm marah pun tk guna.. bukn salah kita.... huhu

    ReplyDelete
  12. kesian kak jijah. tibe2 PE kesayangan jadi mangsa langgar lari. huhu

    ReplyDelete
  13. Salam pn azizah

    Bonet dpn dh repair ke? Bpe RM kene?

    Sy pn bru kne jgk nie.. hehe

    ReplyDelete
  14. @deen125zR tak repair pon..suami tekan2 dgn tangan je sampai dia tertutup sikit.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!