Amboi...Hakimi Berdiri Tanpa Berpaut Pula...

9:00:00 AM 16 Comments A+ a-


Bila mama duduk dia suka berpaut berdiri kat badan/bahu mama..
pastu suka suka je lepaskan tangan sendiri bila berdiri.. lama pula tu sampai boleh mama snap gambar! muahahaha :p




budak tak tau takut camni lah.. dah jatuh terhantuk pun nak berdiri lagi...
tapi bila mama tinggalkan kejap melalak kemain lagi!! huhuhu

inshaaAllah hakimi cepat berjalan ni.. Amin..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
aneezjaafar
AUTHOR
5/21/2014 10:34 AM delete

sikit lagi pandai lah hakimi ni berjalan.. masa tu ready utk berjearan dgn bby taw. hehe

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
5/21/2014 10:47 AM delete

Waaa..Hakimi dah beshar..comel je berdiri camtu..hehe

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
5/21/2014 10:50 AM delete

Hee same dengan zarif zarif pun sekarng suke memanjat mama dia. Pastu dah la x balance lagi ade hati nak lepaskan tangan. Zarif kalo terhantok2 ni nangis melalak cam kene dere. Hee hakimi cepat jalan ni dia dah balance dah tu ♡

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
5/21/2014 2:02 PM delete

salam. perkembangan yang bagus buat kmi :)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
5/21/2014 2:22 PM delete

satu je gambar kimi pandang camera, mmg nak jalan sgt dah tu gayanya, hahahaha... siap la mama jijah, heeee~

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
5/21/2014 4:30 PM delete

tahniah hakimi.... cepat2 nanti dah boleh berjalan

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
5/21/2014 5:42 PM delete

Tatih.., tatih..step by step..bulan ramadhan dah boleh tolong mama masak sahur., hehe..

Reply
avatar
aneezjaafar
AUTHOR
5/22/2014 7:28 AM delete

alhamdulillah... aina kami dah nk lompat2 dah. nti kimi pun mcm tu juga taw. inshaaAllah.. semoga kimi jadi anak yg soleh. aamiin.

Reply
avatar
5/22/2014 9:16 AM delete

pasni jalan pula..hihi..comel je tgk dia..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
5/22/2014 9:38 AM delete

ceptnya kimi pandai berdiri...irfan x kuat lg...jijah kasilah tips... irfan cuma tumbuh gigi je..dah 6 batang...

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
5/22/2014 2:42 PM delete

berani je dya.. ada setengah budak baya kimi masih takut2..:)

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
5/22/2014 4:31 PM delete

salam. alolo..comelnya kimi :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/22/2014 10:57 PM delete

@nurul husna gigi takde gg langusng..hehe

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/24/2014 2:24 PM delete

Kejap je hakimi blaja kan...budak bijak nih memg cepat belajar

Reply
avatar
5/30/2014 6:14 PM delete

Hakimi kan kuat..sok dah berjalan..berkejar je la mamanya.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/13/2014 8:48 PM delete

Tepuk tgn utk hakimi...!!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!