Buku Resepi Masakan Untuk Anak anak Anda

8:30:00 AM 7 Comments A+ a-


Sebelum ni download dan fotostat je resepi ni. Tapi rasa macam takde kepuasan nak guna.. kertas je kot.. hahaha



Maka rewardkan diri beli buku resepi masakan baby ni. Semangat wei nak masak makanan hakimi sampai besar nanti.. moga mama awak ni makin rajin masak la yer hakimi.. hehehe


Selain buku.. daku juga join group2 homemade solidfood kat facebook. Banyak resepi yang ada. Menarik! So kalau korang nak join search la group 
1. solid & semisolid foor for your baby
2. My baby homemade solid food
3. MASAK (Masak sendiri anak anak kagum)

Yang tu jelah daku tau... hehehe


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
QasehnyaRania
AUTHOR
5/12/2014 2:10 PM delete

nak join juga la yg kat fb tu
tp ciksu jrg online fb.hukhuk

Reply
avatar
5/12/2014 4:51 PM delete

seronoklah kimi makan macam² pasni mama dia masak kan.

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
5/12/2014 5:12 PM delete

menarik.. hehehe.. semangat ibu kimi nih..

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/13/2014 1:42 PM delete

makin mbesar dgn sihat dan cergas lah kimi..makin bam bam lah ank soleh ni..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
5/15/2014 10:59 AM delete

Husna pun dah beli dah buku resipi utk irfan...beli kat karangkraf...sgt berguna :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/15/2014 9:49 PM delete

InsyaAllah... jijah mesti rajin masak sbb kita akan rasa seronok msk bila tgk anak berselera makan :-)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 11:17 AM delete

Bagus jijah rajin beli buku resipi utk hakimi..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!