Top Komentar Bulan Januari Hingga April

4:41:00 PM 17 Comments A+ a-



Bulan lima bulan kegemaran jijah sebab banyak tarikh istimewa lebih lebih lagi hujung minggu ni birthday jijah..hihihihi

maka dengan itu jijah nak beri sedikit hadiah untuk top komentar bulan januari hingga april tahun ni. hadiah berupa keronsang dari sabah. walaupon hadiah tak seberapa,, tu tanda penghargaan jijah kepada kaki komen blog ini..





untuk top komentar ini sila tinggalkan alamat,nama untuk pengeposan dalam ruangan komen ini *jijah tak publish komen*  kalau boleh secepat mungkin la.. :)

terima kasih untuk kaki komen ini dan kawan2 yang berkunjung ke blog jijah.. jangan serik datang komen lagi yer.. hehee :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
5/14/2014 9:10 PM delete

Tahniah Semua..Thanks jijah :)
Fiza send kat fb je nanti ye

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/15/2014 2:21 AM delete

jiejah ade kot alamat shida kan? hehee :) xpelah bg lg skali :)

Reply
avatar
5/15/2014 9:16 AM delete

Eh eh yui ada laaaa.. tq jijah =)

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
5/15/2014 10:56 AM delete

Alaaa...nama husna xde...heee...lama x jengah blog jijah :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
5/15/2014 7:59 PM delete

eh eh bertuahnya cikna.. jijah punya birthday tp jijah yg bagi hadiah.. hehe.. apepun terima kasih.. moga dimurahkan rezeki ya..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/15/2014 9:27 PM delete

NAMA AKAK ADA.. HIHII

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
5/15/2014 9:58 PM delete

laaa..xsangka pulak nama akak ada..tq jijah..nti akak bg detail

Reply
avatar
5/16/2014 8:42 AM delete

hehee... ingat nape minta alamat... rupanya ada dlm list walaupun last sekali...hheee...

thanks yea...

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 9:08 AM delete

Alhamdulillah tak sangka nama akak ada

Reply
avatar
Aisya A.
AUTHOR
5/17/2014 11:02 AM delete

eh2. blog kak jijah berwajah baru lahh. hehe.. cantik..

Reply
avatar
5/17/2014 11:18 AM delete

Wah bestnya dpt kerongsang dari sabah..tahniah buat mereka semua..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/17/2014 1:44 PM delete

berubah wajah...suke!! :) masih boleh jadi top kometar ek..hahaha.lama kot tak singgah blog kawan2x..mekaseh jijah..nnt ayut tinggal alamat yer..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/17/2014 1:44 PM delete

berubah wajah...suke!! :) masih boleh jadi top kometar ek..hahaha.lama kot tak singgah blog kawan2x..mekaseh jijah..nnt ayut tinggal alamat yer..

Reply
avatar
cik lisa
AUTHOR
5/17/2014 1:50 PM delete

uiks! seronoknya mereka. taniah kepada yang bertuah. hehe

Reply
avatar
Tracy Banks
AUTHOR
3/24/2017 5:02 AM delete

Good Day,

Adakah anda dalam apa-apa jenis masalah pinjaman kewangan? atau sama ada
Anda memerlukan pinjaman yang cepat untuk membersihkan debit anda dan
belakang untuk perniagaan Pada kadar faedah sebanyak 2%. Jika ya hubungi kami
melalui e-mel kami di bawah: tracybanksloanfirm@gmail.com

MAKLUMAT PERMOHONAN PINJAMAN DIPERLUKAN DARIPADA ANDA ..

1) Nama Penuh: ............
2) Seks: .................
3) Umur: ........................
4) Negara: .................
5) Nombor Telefon: ........
6) Work: ..............
7) Pendapatan Bulanan: ......
8) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....
9) Tempoh pinjaman: ...............
10) Pinjaman Faedah: ...........

terima kasih.

Reply
avatar
Ocean Finance
AUTHOR
6/11/2017 3:33 AM delete

Hello

Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, kereta
pinjaman, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tanpa jaminan, risiko
modal, dan lain-lain ... Anda berada di tempat yang betul
penyelesaian pinjaman anda! Saya seorang pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan
Individu dan perniagaan pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan
kadar faedah sebanyak 2%. Hubungi kami melalui e-mel: oceanfinance459@gmail.com

Reply
avatar
Ocean Finance
AUTHOR
6/11/2017 7:36 AM delete

Hello

Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, kereta
pinjaman, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tanpa jaminan, risiko
modal, dan lain-lain ... Anda berada di tempat yang betul
penyelesaian pinjaman anda! Saya seorang pemberi pinjaman swasta yang meminjamkan
Individu dan perniagaan pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan
kadar faedah sebanyak 2%. Hubungi kami melalui e-mel: oceanfinance459@gmail.com

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!