Softbook Atau Clothbook Untuk Hakimi

8:00:00 AM 15 Comments A+ a-


Stress daku dengan shopping online.. ada je benda nak beli.. tahu2 kurang dah duit dlm maybank2u.. hahahaha





Baru2 ni beli softbook/clothbook untuk anak soleh hakimi tu. Nak ajar hakimi membaca dari sekarang. Memang la dia tak tau apa2.. tu sebab nak galakkan dia pegang,selak2 halaman buku dan gigit buku tu. Sambil tu bacakan dan tunjukkan dia sekali. Lama2 nanti pandailah.. 



Ada 3 tajuk softbook iaitu huruf alifbata, huruf ABC,dan mengira nombor

Daku beli softbook ni rm99. Beli kat https://www.facebook.com/messages/adikpandai




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
5/07/2014 8:28 AM delete

hehe..biasalah tu jijah..untuk anak takpe, harap² hakimi cepat belajar dam suka membaca :)

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
5/07/2014 8:28 AM delete

hihi... sama la kita, pantang tengok barang kat internet, mula la nak beli.. hihi... tapi softbook tu nampak menarik la... sesuai untuk anak-anak kan.. :)

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
5/07/2014 8:39 AM delete

mahal jgk tu softbook nie tp nmpak mcm berbaloi aje sebab mikail pon skrg, asyik dk terkam paper aje..hakimi pon suka terkam paper ke? hihi

Reply
avatar
Fieda Redzuan
AUTHOR
5/07/2014 9:21 AM delete

hakimi dah pandai duduk dah.. macam baru je lagi rasa jijah update pasal lahirkan hakimi. cepatnya masa :)

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
5/07/2014 10:11 AM delete

akak beli satu je jijah dkt anak dara akak...dia lg suka buku kulit tebal tu. hakimi rajin2 baca buku tau..mama dh byk beli tu hehehe

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
5/07/2014 10:43 AM delete

Alhamdulillah,, bila ada anak ni memang nak membeli kat anak je... bertuah hakimi... moga menjadi anak yang bijak pandai..

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
5/07/2014 10:46 AM delete

salam. ehehhe besar da kimi :)

Reply
avatar
nasa mulia
AUTHOR
5/07/2014 11:25 AM delete

takpe, duit habis untuk tambah ilmu..

Reply
avatar
5/07/2014 11:34 AM delete

semoga makin bijak hakimi =)

Reply
avatar
5/07/2014 11:49 AM delete

assalamualaikum jijah.. rindunye kamuu.. lama betul x singgah sini..besor dah ye anak.. makin comeyy..

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
5/07/2014 5:04 PM delete

senyum sengih hakimi org ambek gambar dya..hehehe..

moga hakimi suka membaca..:)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/07/2014 8:53 PM delete

Budak bambam....bgs la didikan awal....

alisha ngan fahim mama gigih beli dok tunjuk2.... Main pgg2 2-3 kali x hingin dah....huhuuuuuuu

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/08/2014 2:24 PM delete

renyih anak soleh ni mama beli buku baru ye

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/09/2014 2:35 AM delete

ewahh..gmbar last tu geram tgk pndai bgmbar ank soleh ni tau hehee..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 11:04 AM delete

Xpe beli utk anak kan...bis byk pun xde mslh

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!