Blog Berwajah Baru.. Tukar Tema Biru Dan Hijau.. Wee~~

12:00:00 PM 22 Comments A+ a-


Hai korang... korang bukan salah masuk blog yer.. ni masih blog cik jijah kita ni... hehehe :)
tukar angin untuk memperbaharui blog.. amacam cantik tak tema blog baru ni??? warna hijau+biru cukup segar mata jijah ni melihat..
lari dari tema pink sebelum ni. almaklumlah sekarang dah jadi mama budak kepada anak lelaki.. so takkan nak warna pink ye tak...??





masih menggunakan khidmat azhafizah.com semestinya hasil yang menarik. superb,, dabomb! sumpah puas hati :) bayangkan satu hari je fiza boleh tukar design blog ni dan tukar domain sekali.

selain itu blog jijah juga bertukar domain.. url blogspot jijah dulu kemain panjang nurazizahyahaya.blogspot.com jadi bila domain ni www.ziezah.com saja ^___^

serius puas hati sangat! terima kasih fiza menghasilkan design yang smart ni!

harap-harap iklan nuffnang bertambah banyak lepas ni.. harap2 juga rajin2 jijah buat entry..... hohoho terima kasih banyak2 korang yang sudi singgah blog jijah... luv ketat2 :)

blog under construction lagi.. nak masukkan bloglist baru~~






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
5/15/2014 8:51 AM delete

Alhamdulillah..berjaya siapkan tengah ade idea time tu..Thanks jijah sudi order dan suka dengan hasil kerja Fiza..bertukar 360 ye lari dah tema pink :) tapi still ceria :)

Reply
avatar
5/15/2014 9:20 AM delete

cantik papar terbaru blog

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
5/15/2014 10:57 AM delete

bestnya jijah dah tukar domain...tp blog lama jijah ceria warnanya :)

Reply
avatar
Syeeda
AUTHOR
5/15/2014 2:11 PM delete

cantik blog berwajah baru ni..sejuk je mata memandang =)

Reply
avatar
cplud miera
AUTHOR
5/15/2014 2:27 PM delete

assalam jijah. perrgh siyes cantek. tp nape xley klik link azhafizah.com tu ye?

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
5/15/2014 2:46 PM delete

salam. bole tahan lawa gabungan warna :)

Reply
avatar
skuterlady
AUTHOR
5/15/2014 2:49 PM delete

simple dan cantik... ^_^

memang nampak berbaloi....

Reply
avatar
lynn kamarul
AUTHOR
5/15/2014 2:55 PM delete

cantik sgt.. nk guna khidmat fizah jugak tp ssh nak contact

Reply
avatar
SeputihSalju
AUTHOR
5/15/2014 3:26 PM delete

cntik blog bru jijah.. nmpk lain dgn kombinasi warna biru + hijau.. :-)

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
5/15/2014 7:28 PM delete

Owh..suke header...comelnye...niceee sesgt...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/15/2014 9:41 PM delete

cantik..!!! header tu comel sangat..!

Reply
avatar
Ain Eddihar
AUTHOR
5/15/2014 10:59 PM delete

Assalamualaikum . wahhh cantiknya :D

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 11:40 AM delete

Hasil tgn fiza memg tak mengecewakan jijah...cantik..jijah nak tny mcm.mne nak tukar domain tuh??setahun byr brape??kalo tukar domain dot com nih followers still kekal erk??pastu uv,pv blog maintain tak??adoii byk tny lak akak nih jijah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/17/2014 3:44 PM delete

@cplud miera cuba klik link azhafizah.com lagi.. boleh dah kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/17/2014 3:45 PM delete

@lynn kamarul sis.. klik je link azhafizah.com tu.. nanti terus ke blog dia.. tanya la apa2..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/17/2014 3:46 PM delete

@Mimi Azirah fiza yg buatkan sekali dgn design kak.. setahun rm35.. folower setakat ni takde masalah.. cuma bloglist hilang.. uv,pv tak tau lagi.. baru 3hari guna kot domain ni

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/17/2014 5:29 PM delete

aik..cepat ye dia buat.1 ari je dhd siap..tepuk tgn utk dia..huhuhu.tulisan entry mcm kecik sikit dr dulu rasa ye.btul x?tapi combination biru ijau tu i like...hahaha..

Reply
avatar
Admin
AUTHOR
5/20/2014 4:09 PM delete

Template yang cantik..

Reply
avatar
totopermadi1
AUTHOR
6/02/2014 11:14 AM delete

senang bisa berkunjung di blog yang cantik ini..

salam
sarung bantal kursi

Reply
avatar
Bazlia Amoza
AUTHOR
8/22/2014 8:29 PM delete

suka sgt blog u..nice & simple..
http://ailzab.blogspot.com

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!