Hari Ni Masuk Keje Setelah 2 Bulan Cuti sakit

8:00:00 AM 11 Comments A+ a-


Setelah hampir dua bulan cuti sakit sebab sakit appendiks [klik baca] dan buat incision&drainage [klik baca] tempoh hari.. hari ni start keja wad balik. dua bulan tinggalkan keje wad. rasa macam kekok.. yela ibarat macam cuti bersalin kaoo~ 

Alhamdulillah dah sihat dan kuat untuk memulakan keja. inshaaAllah.. 
cuma apa yang merisaukan sekarang hakimi ni tak boleh jauh dari mama.. pantang mama hilang dari mata dia mula lah dia menangis macam kena pukul! dua bulan kan berkepit gan mama. lagipon dia dah 8bulan dah kenal sape mama dia.. lainlah masa 6bulan sebelum mama sakit dia tak kisah bila mama tinggalkan..




dua bulan juga duk kampung takde carseat. jadi bila sampai sabah ni nak biasakan dia dengan carseat sangat lah payah. meraung2 menangis taknak duduk last2 bergolek2 selit bawah kerusi. kesian memang kesian tapi mama lagi kesian sebab nak bawa hakimi kemana-mana guna carseat. huhuhu :'(

harap-harap hakimi anak soleh mama paham yang mama keje. paham yang hakimi duduk rumah pengasuh. jangan meragam dan nangis cari mama.. mama doakan hakimi behave bila mama takde. Amin..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Shizan Syafik
AUTHOR
5/19/2014 8:43 AM delete

Alala nomey2.. Cian kat mama kimi.. Kimi kan goodboy.. Xpe, sekejap je tu.. Nnti lama2 ok blik la tu jijah.. :)

Reply
avatar
5/19/2014 8:55 AM delete

tatau pun sis sakit... sorry lepas pandang... harap sihat sepenuhnya dah...kimi, jgn nakal2 k...

Reply
avatar
Rizziela
AUTHOR
5/19/2014 9:13 AM delete

naper duduk bawah tu

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
5/19/2014 9:52 AM delete

alaaaa kesiannya nangis gituuu.xsampai hati tgk.hehehe.behave ye kimi.

Reply
avatar
5/19/2014 12:50 PM delete

moga kimi dpt biasakan diri ya =)

Reply
avatar
nor nazliana
AUTHOR
5/19/2014 2:51 PM delete

mcm ana dulu letak celah pinggan hahha..bahaya ler tp bw slow2

Reply
avatar
5/19/2014 3:45 PM delete

Alahaii..sian tgk kimi nangis tu..die xselesa dgn suasana baru kan dah biasa berkepit dengan mama..sabar ye jijah..lama² nanti okaylah tu..kimi kan anak soleh yang bijak :)

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
5/19/2014 10:41 PM delete

apa psala terperosok bawah tu kimi?? sian dya.. payah jugak ye kalau budak tak nak duduk dalam car seat nih..kita pulak nak kena awasi dya..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/20/2014 9:01 AM delete

Amin...mudah-mudahan hakimi dpt paham..prmulaan mgkn mslh..lama-lama nnt mesti ok..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/24/2014 2:06 PM delete

Lahai siannya hakimi....bila dh besar kenal org mcm tuh la jijah kne tahan aje

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/24/2014 2:11 PM delete

Lahai...sian hakimi...bila dah besar memg dh kenal org jijah..tuh yg payah jijah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!