Jubah dari Mekah

8:30:00 AM 13 Comments A+ a-


Daku dapat jubah dari Mekah masa makayah pergi menunaikan umrah pada 17/4/14-28/4/14 lalu..

Tahu jela orang2 arab besar dan tinggi..jadi jubah ni mungkin agak besar bagi daku yang kurus kerinting ni.. heee tapi excited nak pakai!



First time kot pakai jubah tapi sebab kerja pakai uniform entah bila masa nak pakai walaupun hati ni excited nak pakai. Hehehe

Takpe ada aktiviti keagamaan boleh pakai.. tak lama lagi kan nak puasa.. wee~~ inshaaAllah..





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
5/06/2014 8:43 AM delete

akk kekadang pegi sopping pun pakai jubah... selesa...

Reply
avatar
nasa mulia
AUTHOR
5/06/2014 8:44 AM delete

pakai gi sholat terawih ramadhan nanti..

Reply
avatar
5/06/2014 9:49 AM delete

suka dengan jubah dari mekah..warna hitam dgn design simple..kain jenis sejuk je..mesti best pakai..pergi kenduri kahwin pakai jubah pun boleh jijah :)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/06/2014 9:50 AM delete

ai pun ade 1 tp tak terpakai lgi sbb besar sikit nk alter dulu la

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
5/06/2014 9:54 AM delete

cantik jubah... hihi.. atie pun ada beberapa koleksi jubah dari Makkah... :)

Reply
avatar
nor nazliana
AUTHOR
5/06/2014 10:23 AM delete

leh buat bj raya ni adehh pakai dgn tudung bunga2 awk mesti nmpk cub hikhik:)

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
5/06/2014 11:08 AM delete

Fiqa selalu pakai jubah masa tarawih..Jubah boleh pakai kat mana-mana..Kadang-kadang hantar adik sekolah pun saya pakai jubah jer..

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
5/06/2014 11:13 AM delete

Akak pon ada satu sama mcm yg sebelah kiri tu, suami pergi umrah dan belikan. Dia pergi 12.4.14...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/08/2014 2:26 PM delete

tu la jubah mekah mmg saiz org sana kan.
besar gedabak.
tp cntik bila dipakai :)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/09/2014 2:31 AM delete

raya blh pkai jiejah hehe..kot nk bbuka umah MIL pn leh guna hehe..cntik jubah hitam shida suka :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
5/17/2014 10:49 AM delete

Cantiknya jubah...boleh alter kan jijah

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/17/2014 5:47 PM delete

ayut pon ada satu je jubah..tu pon baru 2kali pkai..heee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!