Dah Boleh Jadi Abglong Hakimi

2:31:00 PM 13 Comments A+ a-


Hakimi ni sayangkan baby...
bila adik baring, konon nak sayang adik.. dia cium cium adik tapi kasar... 

bila adik nangis dia tepuk-tepuk suruh adik diam..
tapi bila tepuk fuh kuat kauu!!.
kadang kala dia pergi picit nya budak tu sampai nangis... aduhaaiii ingat tu anak patung ke nak??!



memang tak boleh tinggalkan hakimi dan adik sendirian tanpa awasan.. rasanya mahu di hempapnya adik tu.. hahaha 
mana taknya hakimi tu semangat orangnyaa...  2x ganda berat dari adik!

mama rasa,
begini lah kot kalau ada anak kecik jarak yang rapat dengan anak sulung..
mama berpikir-pikir camna la gayanya bila abg long hakimi dapat adik kelak ni.. mihmihmih...



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
SarahSyafiq
AUTHOR
11/18/2014 10:42 AM delete

Mmg macam tu lah.asyik geram kat adik je.

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
11/18/2014 1:37 PM delete

geram sangat dah tu kimi tgk adik.. huhu..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
11/18/2014 2:54 PM delete

hakimi kecik lg .. tak paham lagi .. nanti dah besar sikit die tau la tu ....

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
11/18/2014 4:12 PM delete

dh nmpk sifat abg-abg disitu...apa lagi jijah..jijah pun dh bersedia hehehe

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
11/18/2014 4:42 PM delete

kalau hakimi dapat adik umurnya 3 tahun confirm dia xkan pukul bby tue..

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
11/18/2014 5:11 PM delete

InsyaAllah bila ada adik nanti dia 'pandai' jaga.. Mama jangan risau..hehee

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
11/18/2014 9:06 PM delete

Pandainya dye jaga adik. Kalau dah besar, memang boleh diharap nie.

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
11/19/2014 6:33 AM delete

heheheh dia nk berkawan tu... pandai hakimi main dgn adik..

Reply
avatar
11/19/2014 9:30 PM delete

Hehe.. Kelakar la kimi nie. Dia geram kot tgk baby.. Tapi da boleh jadi abg da tu :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/19/2014 11:37 PM delete

hihi. nanti kimi pandai jaga adik dia..
maybe kimi geram kot nengok adik tu.
anak sape tu?

Reply
avatar
11/20/2014 4:29 AM delete

Kalau ade adik mmg kna pantaulah ble berdua tu..cam xsabar je kimi nk dpt kawan

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/23/2014 10:26 PM delete

Pastinya mmg kena perhati slalu la si hakimi ye...ada kang dia men cucuk2x.hahaha....abg long sgt kimi ye...

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 2:50 PM delete

Aniq pun suka baby.. Tp dia ni tak berani nak sentuh² sgt.. Hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!