Special Card Birthday Husband From Scrapaperclip.com

2:06:00 PM 12 Comments A+ a-


Ingat tak jijah pernah join Giveaway ini -link- ?? Alhamdulillah jijah pemenangnya :) hadiahnya Handmade Greeting Card n Vintage Ring :)

kebetulan birthday suami masa tu jadi jijah minta www.scrapaperclip.com buatkan kad birthday... hasilnyaa sangat cantik kao!!....


Happy Birthday To The Best Husband & Father!




dedikasi puisi yang indah buat encik suami jijah... ku ciptakan khas untuknyaa..
harap dia memahami betapa isteri dan anaknya ni sangat mencintai dirinya..
design dan font yang menarik.. ada 2 lovely bird lagi~



vintage ring.. cantik tau bila memakai ring ni... nampak gojes! simpan untuk guna pergi dinner nanti... auwww~~


so kalau korang nak hadiahkan kad untuk insan tersayang sangat recommended !
boleh buat frame, mini signage, guestbook untuk majlis perkahwinan..
sangat2 cantik hasil kreativiti, kraf n design dari farah diyana ni...

tq farah kad birthday yang gojesss!!
suami suka... jijah lagi sukaaa ^___^



Email:  scrapaperclip@gmail.com





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
11/04/2014 9:52 AM delete

cantiknya hasil kerja Farah buat..congrats jijah menang dan dapat bagi kad kat husband jijah :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/04/2014 5:26 PM delete

simple tapi cantik kan

Reply
avatar
eima
AUTHOR
11/05/2014 8:27 AM delete

mmg cantik .. tahniah jijah

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
11/05/2014 3:15 PM delete

hurm...suami jijah suke takpela.. boleh wat lagi tahun2 akan dtg..akak takde la kad2 ni... heeee~

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 9:17 PM delete

terima kasih semua :)

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
11/07/2014 1:57 PM delete

adoyai cantiknye kad jijah dpt tu!
congrats jijah menang & dpt kad cantik lagi pulak tu. terus blh bagi as a gift utk hasben jijah kan hehe



*lama x dtg sini. blog ada problem sblm ni.. now dah tukar link baru:
ana-mizu.blogspot.com

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/08/2014 8:12 AM delete

@anamizu tu la.. da la menang dpt pula bg gift kat asben.. alhamdulillah rezeki..

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/08/2014 10:45 AM delete

Allah.. Cantiknya..

Reply
avatar
farahD
AUTHOR
11/10/2014 3:11 PM delete

Salam Jiejah,

Wah terharunya baca article niiii.
I honestly doing for you Alhamdulillah keringat yg diberikan Allah dpt buat yg terbaik utk Jiejah.

Hope we can stay in touch yea.
Ada giveaway lg nnt kami inform yea.

THose interested terjah blog kami cepat hehe

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 1:55 PM delete

Cantik la jijah..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!