Ada Sebab Kenapa Muka Kita Iras-iras Muka Ibubapa Kita

2:53:00 PM 9 Comments A+ a-



Ada sebab kenapa muka kita iras2 dengan muka mak ayah kita.




salah satunya bila kita tengok cermin, kita akan nampak wajah mak ayah kita.
jadi bila kita pergi kemana-mana kita bawa imejnya sekali..

begitu juga kita dah tua nanti
kita akan rindu untuk melihat wajah mak ayah yang sudah tiada....




p/s: mood rindu mak ayah!!




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
eMMe
AUTHOR
11/19/2014 11:30 AM delete

yea...itu la dia jawapannya... terima ksh jijah...

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
11/19/2014 1:11 PM delete

Pilu pulak hati bila baca. By the way, saya pun dah jatuh hati dengan tudung aidijuma bawal white label bila baca entry sis. Kot2 kalau sis sudi nak beli untuk saya sekali, contact saya yea sis. Saya bayar. Serious nie sebab saya nak sangat pakai walaupun sehelai. Tempat saya jauh dari Concept Store :'(

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
11/19/2014 3:54 PM delete

betul....huhu,,rindunya kan..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/19/2014 11:38 PM delete

betul tu..
sebelum buat apa2 renung wajah kita dicermin pasti ingt mak ayah.sanggupkah kita lukakan hati mereka?

Reply
avatar
11/20/2014 4:27 AM delete

Betul kan..inilah sebabnya :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 2:51 PM delete

Ye.. Betul.. Makin tua makin iras kita dgn mak ayah. Kita

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!