Mimpi Mengandung Bermakna Mengandung??

4:01:00 PM 25 Comments A+ a-


Daku ni jarang mimpi.. sekali dapat mimpi mengandung.. rasa macam real.. perut tu membesar.. ehh apa kehal pula ni..
nak kata terlalu mikir mengandung idak la juga.. pelikk!!

orang kata kalau mimpi mengandung akan mengandung.. tapi masa mengandung gugur dan mengandungkan hakimi dulu takde juga mimpi mengandung...mungkin mainan tidur kot kan..

ada orang cakap petanda buruk.. ada orang hantar sihir katanya.. wallahualam.. ada juga kata nak dapat rezeki. kalau dapat rezeki Alhamdulillah :)

actually kadang2 rasa dah bersedia nak tambah anak lagi. dapat perempuan pula untuk adik abglong hakimi.. hakimi pun dah 1tahun 2bulan.. dapat sepasang pastu boleh la rehat kejap.. tapi belum ada rezeki lagi.. sebab daku tak ambil mana-mana perancang pun :) berani kan.. dah la perut kena belah! hahaha :p

mana tak nya sekarang dah 26 tahun. tahun depan 27 tahun anak baru sorang.. kawin awal dah 23tahun tapi dapat hakimi setahun lepas tu.. tu sekarang nak kejar umur. beranak muda-muda ni..lepas tu boleh berehat...

moga-moga ada rezeki mengandung dan bersalin normal pula kali ni.. permudahkanlah ya Allah.. Amin ya robbal alamin.. :) moga ada rezeki anak buat kawan-kawan yang lain juga.. Amin..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
Iza Fiza
AUTHOR
11/05/2014 11:58 AM delete

hehe..mainan tido je kot jijah..kita ni pernah mimpi mengandung, menyusu baby, ada anak kecik, siap ada anak besar dah berlari2 lagi..hehehe..agaknya sebab pikir banyak sangat kot.sampai masuk mimpi.

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
11/05/2014 12:15 PM delete

ahaks...berani jgk jijah nak preggy lag, dalam masa terdekat ke tu? dh ok dah czer yg lepas..? InsyaAllah rezeki tu ada..muda lagi la syg...

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
11/05/2014 2:14 PM delete

Harap2 Hakimi ada adik nanti. Mesti comel.

By Angel Love Soldier

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
11/05/2014 3:13 PM delete

Jijah, hakimi dah nak masuk umo 2 tahun dah boleh da rancang untuk anak kedua... nurse same nurse check up takkan kene marah, hahaha.. taktau la kat tempat jijah, okey tak, garang tak Doc, kt sini, dowang sound je..yea la..risau gak.. Alhamdulillah time akak pregnant, genap twin nak masuk 3 tahun...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
11/05/2014 3:14 PM delete

misi tak amik perancang .. hebat tu .... misi yg cek tak marah ke .. hihihi...


slalunye org ckp nk dpt rezeki ... hmm entah la .. klu ye alhamdulilah

Reply
avatar
cik atie
AUTHOR
11/05/2014 3:21 PM delete

Moga dimurahkan rezeki... Amin.. :)

Reply
avatar
11/05/2014 4:40 PM delete

moga ada rezeki jijah =)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
11/05/2014 5:40 PM delete

Semoga ada rezeki jijah nk pregnant

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:15 PM delete

@Iza Fiza iza lagi lah.. mimpi sampai anak dah besar..org kata petanda buruk tu.. nauzubillah

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:16 PM delete

@- AZIE - Alhamdulillah kak.. ok czer lepas.. tp xtau la dlaman camner.. hahaha kalau boleh tggu balik semenanjung dulu sng nak urus

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:16 PM delete

@Jazz Lover nak2 kalau girl kan mesti lg comel..hahahaa

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:19 PM delete

@eMMe hahaha misi sound gak.. senyum jelah... hahaha

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:19 PM delete

@eima dia nasihat jugak tp biasalah masuk telinga kii keluar telinga kanan..hahaha

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:20 PM delete

@cik atie Amin..mekasih cik atie

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/05/2014 8:22 PM delete

@Mimi Azirah semoga ada rezeki kak mimi juga pregnant.. Amin

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/08/2014 10:44 AM delete

Sy umur 26thun bby bru kuar ni.. Hihi

Reply
avatar
Kiz MySelf
AUTHOR
11/09/2014 4:00 AM delete

Mainan tidur..kalau nak mengandung x mimpi pun jadi :)

Reply
avatar
11/11/2014 4:11 AM delete

Mudahan mudahan ade rezeki jijah..doakan fiza juga :)

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/11/2014 4:19 PM delete

@Azhafizah Md Nor jijah doakan semoga fiza di kurniakan rezeki anak Amin

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/11/2014 4:20 PM delete

@Sya Mimie la.. sebaya la kita..hee

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
11/11/2014 4:20 PM delete

@Azhafizah Md Nor betul juga tu kan..hihihi

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/11/2014 10:33 PM delete

ada orang kata mimpi mngandung tak elok... tp akak ms prgnant afina, mimpi mngandung tu bg hint yg akak mgandung...

btw, jiran dkt umah parent akak, dia bersalin ms beza xsampai sebulan pun dgn kak ina bersalinkan aqilah... time tu dia bedah... tp br ni beza sebulan plak dgn kak ina bersalinkan afrina... dia bersalin normal utk 2nd baby ni...kiranya jarak ank no 1 n no 2 dia xjauhla jugakkan walaupun dia bedah ank 1st tp blh bsalin normal ank no 2

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 2:11 PM delete

Sya pun czer.. Harap anak yg seterusnya ni normal la pulak..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!