Hadiah Jari Ohsem Dari Dunia Sebenar Shida

7:48:00 PM 5 Comments A+ a-


Alhamdulillah dah terima hadiah dari www.duniashida.com kerana berjaya menjadi top komentator dalam blog beliau! choiii skemanya ayat!huuuhh~

Dapat Special Bookmark Untuk Jari Ohsem September 2014 dan Fridge Magnet Frozen Oktober 2014 yang super cute!



Terima kasih shida.. Moga shida di murahkan rezeki dalam apa jua bidang.. Amin...


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
LadyBird
AUTHOR
11/12/2014 9:39 PM delete

Tahniah jijah.. :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/13/2014 9:25 AM delete

tahniah... kak ina dah jaranggggggggggg sgt bw... masa ada ank 2 org mmg dah jarang bw... bila ada 3 org ni trlebih jarang bw... serius masa tak cukup.. sempat karang entry sendiri je.. pastu terus buat keje umah... mlm bg tido dorg, dgn akak pun tido sekali... hahhah

Reply
avatar
11/13/2014 12:12 PM delete

fiza pun dapat yang sama..comel :)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
11/15/2014 9:40 PM delete

Dah sampai juga ;D

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 2:22 PM delete

Tahniah.. Best nya dpt hadiah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!