Pagi-pagi buta baby jaundis masuk wad! grrr

4:11:00 AM 6 Comments A+ a-


mood pagi-pagi yang hening kurang baik pula. eh lupa nak cakap daku sebenarnya syif malam hari ke dua ni.


jam 3am ni ade ke patut baby baru lahir yang di dapati kuning [jaundis] baru nak masuk ward. sepatutnya kena datang petang atau pagi untuk check darah kemudian baru lah boleh admit ke wad. ni pagi-pagi masuk ape ke jadahnya. hohoho nonsense la wei!


kesian la baby tu. adoii. tu la pagi atau petang tadi tak nak datang. ni pula terhegeh-hegeh nak datang..grr! geram je rasa.. 


newborn jaundice baby care Blue light in neonatology baby health


tak pe lah harap-harap esok pagi ambil darah kuning dia dah turun lepas duduk bawah lampu phototherapy tu dan boleh discaj keluar. wee~~


tadaaa..





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
6/01/2011 8:03 AM delete

cik azizah,best x jd nurse?mesti kena jd penyabar giler kn?hehe..keja mulia..

Reply
avatar
Munna
AUTHOR
6/01/2011 10:42 AM delete

kesian baby tu, nape la lambat anta...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:29 PM delete

eza boom boom~ best jugak..jijah jaga wad kanak2 kena la peyabar dgn anak dan mak sekali..hahaa

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:29 PM delete

nuyui~ memang kesian pagi2 masuk wad..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/01/2011 12:30 PM delete

munna~ tah..dah la die lps pantang..bawak baby pagi2..takut betull..alasan dia suami keje.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!