Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

8:30:00 PM 19 Comments A+ a-


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


ehem..ehem...


Daisypath Anniversary tickers


nampak tak.. nampak tak..

mahu hampir ke 9th Anniversary..
eh bukan 9th month!! no 9th week!! 9th years ok!

kalau tak nampak tu sah la pendek umur la jawabnya. muahaha~~


ya. sejujurnya daku ingin memberitahu yang daku sudah pun mempunyai teman mesra dengan si jejaka berbadan taf encik tentera laut!!! kahkahkah sila jangan jeles oke.


ala jangan la jeles. daku dengan dia pon dah hampir 9 tahun. sejak bercinta zaman monyet dulu. dah banyak dugaan dah tempuhi. ni kalau dah kawin ni mesti dah beranak 3 kan. haha gatai dah.


if single. tak tahu nak describe macamner sebab tak pernah lagi single. bahaha~~ Alhamdulilah setia pada yang satu! dia lah cinta pertama dulu hingga la sekarang.


baiklah jejaka taf berbadan sasa tu ialah:




taraaaaaaaa!!




dah dah. jangan tengok lama-lama. nanti terpikat pulak sebab dia ni miang keladi sikit. hahaha sory ye cik abg. awak fofular dalam blog kudus cik jijah ni. wink wink ^^


sok dia balik semenanjung!! suke suke!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

19 insan comel komen

Write insan comel komen
LiNaZ
AUTHOR
6/12/2011 8:48 PM delete

tahniah kak jijah.
cewah cewah. x sabar eh nak jumpa ?
hehe..kem salam kat cik abg syg kak jijah tu ek nnt~

Reply
avatar
shiema sufian
AUTHOR
6/12/2011 8:48 PM delete

moga berkekalan :)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
6/12/2011 8:52 PM delete

hahaha.badan taf la encik tentera laut..tapi pegang sudiplah kak.hikhikhik....senang hidup akak nanti.dia je masak.haha :))

p/s:: orang tu nak dating dah nanti..mesti lagi banyak entry jiwang2 neyh :P

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/12/2011 8:57 PM delete

misssandwich;

alamak! jgn smpai terpikat sudah la yer...hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/12/2011 8:58 PM delete

linaz;

ok..sok akak smpaikan slm adik manis fiqa ni...dia gatai...pasti akan jwb balik..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/12/2011 8:58 PM delete

shiema sufian;

terima kasih syg :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/12/2011 8:59 PM delete

ecadwinkyasha;

haha malu ai. mesti la pasti banyak gambar akan di tonjolkan..bahaha~~

sudip pon sudip la..janji tolong duk dapur..kahkahkah

Reply
avatar
Scya Lollita
AUTHOR
6/12/2011 9:05 PM delete

sasa . nak ngowat . kita jd madu okay ?
hahaha

Reply
avatar
6/12/2011 11:29 PM delete

semoa berbahagia selalu dear :)

Reply
avatar
Afsar
AUTHOR
6/13/2011 7:32 AM delete

cik jijah tgh bahgia.....kikikiki

Reply
avatar
amir aizat
AUTHOR
6/13/2011 9:07 AM delete

congrats laah,hehe

Reply
avatar
Munna
AUTHOR
6/13/2011 10:45 AM delete

wah...hati tgh bunga2 la ni...kih3

Reply
avatar
apik pehe
AUTHOR
6/13/2011 1:06 PM delete

wahhh..lame dah tu jijah weh..hehe

Reply
avatar
MissNadh
AUTHOR
6/13/2011 1:07 PM delete

selamat berdating cik jijah..^^ 9 tahun tu..mahu 6 anak pon boleh..haha

Reply
avatar
'Aisya Salim
AUTHOR
6/13/2011 10:36 PM delete

bilalah boleh mkan nasi minyak kak jijah nih ?;)

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/26/2012 4:53 PM delete

Jgn terpikat..tergoda jer Boleh ye.. Hehe

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
11/26/2012 4:53 PM delete

Jgn terpikat..tergoda jer Boleh ye.. Hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/26/2012 10:33 PM delete

@Riena Haiqal ewahewah... boleh tergoda pulak yer..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!