Encik Nuffnang ni kedekut lah!

2:07:00 PM 14 Comments A+ a-



hai kalian..


hari ni tiba-tiba tergerak hati nak tengok akaun nuffnang. Mane lah tahu kot-kot ade dapat BE baru ke kan. heeeee


tapi malangnya takde pon yang baru. cuma BE yang Celcom iPhone 4 still running lagi. dah lama betol BE ni. harap-harap tak metered lagi. sebab puas tunggu nak ada BE ni. hohoh sekarang pon tak nampak lagi tanda-tanda nak ada BE baru.


kenapa cakap encik nuffnang ni kedekut pulak?

kalian tengok la sendiri. semua iklan yang best-best ni macam Oreo..YTL Yes..Halls,Cadbury semuanya kat Kempen. grrrrrrrr!! geram ai tau. kalau dapat kat BE bagus. baru lah masyuk sikit earning tu..huuuuuu





tak syok tau. semuanya dekat kempen. kempen ni di bayar melalui orang klik. kalau BE tu melalui trafik. orang klik bukannya bukan sangat pon. memang susah lah nak naik earning tu.


tengok la hancur betul hati. iklan best-best dekat kempen pulak. saja je encik nuffnang ni tak nak kasi ai BE baru. kedekut! huuuuuu


harap-harap encik nuffnang dengar luahan hati daku ni. boleh dapat BE baru. nak BE tau bukan kempen! hohohoho




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Miss b
AUTHOR
6/22/2011 2:23 PM delete

hehe. nnt die bace tros die bg seploh be.

Reply
avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
6/22/2011 2:55 PM delete

Tia banyak kempen je jugak . BE tak naik lagi . nak kena pancing kot ? heheh ;)

Reply
avatar
6/22/2011 3:03 PM delete

huhu..aq punya banyak kempen je..nak BE!!!T.T

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/22/2011 3:14 PM delete

miss b;

biar nuffnang baca! baru dia tahu..haha dapat sepuluh best tu...hakhak

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/22/2011 3:15 PM delete

ini kisah tia;

kita pncing la buat entry..mne tahu dia baca bagi BE banyak2..haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/22/2011 3:15 PM delete

apeach;

samalah kita bnyak kempen dr BE! grrrr!

Reply
avatar
6/22/2011 4:56 PM delete

yui ni lgsgla..tp advert dh tnjuk pningkatan..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/22/2011 5:02 PM delete

iklan grapevine ni biasa kita jumpa dkt mana2 blog.. blog fames slalu la ada.. alaa2 kene cr la jugak.. hihii

bila jumpa iklan tu (gambar seperti dkt entry akak)1st kita klik share samada fb or twitter or emel.. lepas tu, kita hantar la emel kita dkt step 2..

ohya, reward dia kira mcm churp2 la jugak.. 20sen per click..

bila jijah klik jijah akan dapat link.. link tu lah yg jijah akan share... lagi ramai org klik lg byklah..

iklan ni, bukannya kita apply or apa2 tp nuffnang & pengiklan yg berbesar hati nak letak dkt mana2 blog yg best bg dorg la.. hihii

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
6/22/2011 5:06 PM delete

pi publish kat innit tu..mmg dia bg BE nanti hehe

Reply
avatar
diana
AUTHOR
6/22/2011 5:15 PM delete

mesti dia bagi 5 be esok..:)

Reply
avatar
MG
AUTHOR
6/22/2011 5:42 PM delete

huhu.. untung la kamu semua...

Reply
avatar
Noh Kodiang
AUTHOR
6/22/2011 5:50 PM delete

tahniah...noh pon baru 2 je BE...satu yang opera mini tu, n satu lagi yang pasal pengurusan badan tu...

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
6/22/2011 5:55 PM delete

Relax..relax... bawa bertenang...WuMing dah lupa dah password masuk account NF...

Reply
avatar
amir aizat
AUTHOR
6/22/2011 6:48 PM delete

woah best tu dah dpat jugak be tu,hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!