Day 17 – How you hope your future will be like.

8:30:00 PM 25 Comments A+ a-



30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


hai kalian...


emm...nak citer pasal future?? jijah yakin ramai dah tahu ape future jijah nanti kan. err...emm malunya nak cakap!!...huhuhu InsyaAllah nak kawen!! teheeeeeeee :P


dalam perancangan jijah mungkin tahun depan sebab encik tentera laut sekarang ni masih berkhusus. kena tunggu dia habis kursus baru leh kawen. hehee kalau tak susah nak apply cuti dan menganggu pelajaran dia.




sumber kat google tau!


apa yang jijah impikan sebenarnya nak kawen bawah pedang. peh. lalu bawah pedang ikut adat istiadat tentera! mesti gempak! cuma tu je impian jijah dari kecik lagi nak kawen bawah pedang. bukan calang-calang orang boleh buat majlis begini.


tapi errrr

encik tentera laut jijah bukannya pegawai pon nak lalu bawah pedang. huhuhu takpe biarkan yang simple je. mungkin dia pakai uniform ke. automatik la encik tentera laut nampak hensem dan smart!! dan jijah pakai gaun muslimah. walaweii.. mesti smart wei!! even tak lalu bawah pedang pun. hahaha



mula dah berangan dah ni. grrrrrr!!



berangan je tau! tak nak bebankan encik tentera laut.. huhuhu

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
Terbelog
AUTHOR
6/17/2011 8:31 PM delete

xpe..nanti azri bawa parang kontot..boleh ke hehe. takat pedang tu apa la sgt :)

Reply
avatar
6/17/2011 8:53 PM delete

kadang-kadang impian boleh jadi kenyataan..So, x mustahil la cik jijah untuk merasai apa yang cik jijah impikan..Hehe..Hope jodoh korang smpai ke syurga,amiin~

Reply
avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
6/17/2011 9:17 PM delete

kalo nak, suruh sepupu sepapat pegang pedang. :D

Reply
avatar
AmyZana
AUTHOR
6/17/2011 9:26 PM delete

huhu. insyaallah boleh Sis Jijah~
doa banyak banyak :)

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/17/2011 9:32 PM delete

berangan tak salah....mcm lagu joget angan tak sudah pulak yer...

Reply
avatar
taliff
AUTHOR
6/17/2011 9:32 PM delete

GudLuck For Your Future Undertaking~~

Reply
avatar
shopping2u
AUTHOR
6/17/2011 9:44 PM delete

hehe.. tu la, best kawin bwh pedang, kte pun insyaAllah, kte pun army jugak hehe

Reply
avatar
shopping2u
AUTHOR
6/17/2011 9:44 PM delete

hehe.. tu la, best kawin bwh pedang, kte pun insyaAllah, kte pun army jugak hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:51 PM delete

terbelog:

parang kontot cmner nak lalu bawah tu..huuuuuu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:52 PM delete

eza boom boom;

Amin..InsyaAllah syg....impian nak dia bersanding pakai uniform boleh..tapi bawah pedang tu mmg tak mustahil..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:52 PM delete

fathiah;

wuaaaaaaa :( tu bukan istiadat askar dah tu..huhuhu T_T

Reply
avatar
shopping2u
AUTHOR
6/17/2011 9:53 PM delete

isk..xckp pn kte kawin bwh pedang =p hehe
kte kawin ngan org awam kot,xminat army.. hehe,lau navy @ airforce suka gak.. kt melaka ni xde la pulok.. jijah jmpa navy katne tu?nk tgkap sorg hehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:53 PM delete

amyzana;

InsyaAllah boleh pakai uniform bsanding nanti..hehhe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:53 PM delete

khairil:

hahaha berangan je lah kan..mustahil nak dapat..kihkihkih

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:54 PM delete

taliff;

thanks taliff :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 9:54 PM delete

shopping2u;

tu la best istiadat tu..tapi mustahil la jijah sebab dia bukan pegawai pon..huhuhu :(

Reply
avatar
shopping2u
AUTHOR
6/17/2011 10:02 PM delete

ala xpe la cik jijah, pegawai ke apa.. sama je.. ,jijah wat la kelainan,kwin bwh cangkul.. lgi ganas hehehe

Reply
avatar
anismelon
AUTHOR
6/17/2011 10:21 PM delete

cik jijah..huuuu..jeles nye nanti dapat kwin bwh pedang..nak jugaaaakkk..hehe..anis selalu berangan gitu bile tngk org kwin bwh pedang..heee

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 10:46 PM delete

shopping2u;

bawah cangku?? ade yg tetamu datang dorang kata pengantin giler! hahahhaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/17/2011 10:47 PM delete

anismelon;

hahaha mustahil la syg jijah nak kawen bawah pedang...dia bukan pegawai pon..pakai uniform boleh la..hikhik

Reply
avatar
yaya_flanella
AUTHOR
6/17/2011 10:54 PM delete

hee. confirm pakai baju putih la ni yea..

Reply
avatar
6/17/2011 11:12 PM delete

hihi...akak suka berangan,dr berangan jd impian,br leh jd kenyataan kan jijah?

Reply
avatar
6/17/2011 11:20 PM delete

walalweii..x pyh nk
walaweii sangat lah kn..
hahaha..peh peh..org
dah katam 3 kali dah kusus
kawen tu..hahahaha =p..
selamat mendirikn masjid ye..=)

Reply
avatar
apik pehe
AUTHOR
6/18/2011 12:55 AM delete

hehehe..berangan tu boleh tapi biar membina..hehehe..

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
6/18/2011 10:49 AM delete

kawin bawah pdng..best tu..:)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!