Aku dapat 2k wei!!

12:30:00 PM 20 Comments A+ a-



nak harapkan daku dapat RM2k hasil berblog jangan di harap lah. tah bila tahun la tu. tah capai ke tak. huhuhu

tapi dapat 2000 follower dalam blog pon dah kira bersyukur. sebelum ni blog daku baru dapat 1000 pada 10 April lalu macam dalam entry ini. tapi kali ni tak cukup bajet nak buat GA. bahaha ^^




jadi follower jijah ke 2000 adalah PRINCESS IKA DANISH. url blognya macam link kat atas tu. klik la ramai-ramai untuk menambah lagi kawan-kawan. bukan takat follower je tapi selaku kawan jugak.


apa yang menjeleskan jijah adalah. huhuhu dia dapat bergambar dengan aaron aziz iaitu Seth Tan yang orang gila-gilakan dalam citer Nora Elena.



ni dia ika ya.


untungnya badan dapat bergambar dengan orang hensem macam aaron aziz ni.




tu dia siap sign autograf untuk ika lagi tu. ok jijah jeles ok! jelas kan yang aaron aziz ni sporting dan tak sombong!

kalau nak tengok lagi banyak gambar klik je link nama ika kat atas tu k..


jijah baru tengok citer KL GANGSTER aaron aziz semalam dengan encik tentera laut! memang TERBAIK la lakonan aaron aziz! i likeeeee -_-


Terima Kasih pada semua FOLLOWER yang sudi klik button follower kat atas tu ye. hehehe ^_^ ada banyak jijah tak sempat nak follow balik. tapi jika jijah ada nampak follower tu rajin komen entry jijah dan rajin blogwalking dengan jijah. dan tak mustahil jijah akan follow dia balik.


ok sekian ^^ selamat berblogging. muaaaaaahh :P


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
6/15/2011 12:35 PM delete

wah2,tahniah cik jijah!!

sila jgn jelez kerana yui gk jelez ni..hakhak..

Reply
avatar
6/15/2011 12:39 PM delete

wahh tahniah ye... kite ni ntah bile la nk capai 2k mcm awak, 100 pon xsmpai lagi ;P

Reply
avatar
6/15/2011 12:41 PM delete

huhu.... seth tan yerr.. lalalala

Reply
avatar
MaMa AiNi
AUTHOR
6/15/2011 1:07 PM delete

slm kenal dr mama...semua org teruja tgk nora elena..termasuk seth tannya..he2x..

Reply
avatar
6/15/2011 1:28 PM delete

nora elena..aduii.haha

Reply
avatar
6/15/2011 1:28 PM delete

nora elena. haduiii.hahahaa

Reply
avatar
3DDiE®
AUTHOR
6/15/2011 1:38 PM delete

tahniah2...wei bagi la skit...xbanyak nak cukupkn aku punya 1000 jer...hahaha

Reply
avatar
syaz@rozelt
AUTHOR
6/15/2011 2:33 PM delete

wah.. dah 2k follower..congratz dear..nyway macam kenal je cik ika nie..dulu pernah review blog die jugak..n ktorg suka main tag2~hehe

p/s: best kan cik ika dapat bgambar dengan seth?? jeles i~

Reply
avatar
6/15/2011 2:56 PM delete

wah, 2k tu..tahniah2: )

Reply
avatar
Noh Kodiang
AUTHOR
6/15/2011 2:56 PM delete

giler r...hebattt...tahniah2

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/15/2011 3:04 PM delete

tahniah..dah beribu-ribu follower dah...apa rahsianya?...

Reply
avatar
dayang
AUTHOR
6/15/2011 4:47 PM delete

congratz cik jijah..yup2 btul tu apa rahsia dpt follower ramai ea?

Reply
avatar
ABU
AUTHOR
6/15/2011 6:08 PM delete

wak kemain lgi..siap dpt autograph lagi tu hehe

Reply
avatar
6/15/2011 7:12 PM delete

waahh bestnya babe. i harapan la nak dpt followe 2k. hihi. i pn dah tgk kl gangster. aaron aziz mmg mantap! :))

Reply
avatar
Nonie
AUTHOR
6/15/2011 7:21 PM delete

wahhh...hebat

Reply
avatar
ika
AUTHOR
6/15/2011 8:28 PM delete

jijah! wawa~ terharu...amboii...siap wat review sal aaron terus...:P thnxs ek tuk entry nie...sngt mghargainye~ ^^, btw congrate!

Reply
avatar
sha my heart
AUTHOR
6/15/2011 11:12 PM delete

tahniah, dah 2k lebih.. mesti suka kan? =) follow u too.

Bile la kite pun nak dapat macam cik jijah ni..

Apa tips dapat follower ramai dan pengomen pun ramai? kongsi la.. =)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!